ארוחת צהריים טיפוסית מורכבת מפחמימות, חלבונים וירקות.
פחמימות זה אורז, פסטה וכדומה.
חלבונים זה חזה עוף, בשר, דג וכדומה.
ירקות זה מלפפון, ברוקולי, גמבה וכדומה.
אז השאלה היא - לאיזה קטגוריה אני מכניסה ירקות כמו תפוחי אדמה ובטטה וקטניות כמו שעועית לבנה למשל. מצד אחד הם לא ירקות לחלוטין (תפוח אדמה לא כמו מלפפון, הוא הרבה יותר משביע וכדומה) ומצד שני הם לא פחמימות לחלוטין (תפוח אדמה בשורה התחתונה הוא לא כמו אורז)?
תודה 
)
)
