המפעל מייצר ביחס 1:1 מוצרים יחסית לחומרים שמביאים לו. החלטתי לשווק את המוצרים חרה לעיר, אחרי שחיברתי 2 יערות למפעל (את היער הנ"ל ואחד בסמוך אליו).
ראיתי איפה בעיר יש מקום שמקבל מוצרים, פוצצתי שם, והקמתי תחנה. בדקתי שהיא מקבלת מוצרים.

קניתי רכב חדש, הפעם רכב להובלת מוצרים. כיוון שהמפעל לא מייצר באופן יציב (למרות שאני מביא אליו סחור משני מפעלים) - אני לחצתי על "העמס עד שמתמלא מטען מסויים במלואו" - בלי תכולה מלאה המשאית לא יוצאת.
שכפלתי את מספר תחנות ההטענה, למניעת עומס.
כפי ששמתם לב, אני חסר מזל - כל משאיות העץ שלי הן ממודל ישן - ווטמיקוב. זה מאוד משמעותי כי יש הפרשי מהירות בן הדגמים (88- פוסטר, הווטימקוב רק 48..), אז החלפתי אותם באופן אוטומטי -פעם הבאה שהם יכנסו למוסך הם "יצאו חדש", אבל באמת חדש..:

לוחצים "החל בהחלפת הכלים" וזה עובד!
הערה: ההחלפה עולה כסף ואינה חינם, אבל היא עולה בדיוק כמו קניה לבד.
הערה 2: הסכום המינמלים ממנו מחליף המחשב ניתן להגדרה בהגדרות מתקדמות. (לדוגמא, אם המשאית בדיפו ויש לך רק 10,000 ש"ח בחשבון, היא לא תתחלף אלא תעשה טיפול רגיל; אם יש לך 300,000 וכך הגדרת -היא תתחלף)
זוכרים את "העמס עד שמתמלא המקום למטען מסויים"? אז עשיתי את זה ל-4 משאיות של שיווק התוצרת, אבל הן נתקעו בתחנה- כי המפעל לא ייצר (המשאיות היו עסוקות בהטענה ובהסעת העצים). כשהמשאיות העמוסות חזרו, התחנה היתה פקוקה. הנה פתרון:

עוד? לא נראלי שהלילה..