כל פעם רבים על החינוך של הילדה.
בת שנתיים. בלי גבולות ברורים ועוד יש על מה לעבוד אבל כמה אפשר לקבל ביקורת מבעלי על איך שאני איתה!! את לב והנשמה אני נותנצלי לה ולו די כבר!! אחרי הערב הזה מרגישה ממנה ממש ריחוק. קשה לי איתה כשהיא ככה. צונחת בלי הפסקה בהרדמה כי רוצה אצ סבצאת או את סבא כשבאים לביקור והולכים. אמא שלי הייתה איתה קצת במיטה ואז הייתה צריקה ללכת ואני המשכתי את ההרדמה ומאותו רגע היא לא הפסיקה לבכות ולצרוח! כאילו אני מרביצה לה!!! כבר נהייתה צרודה ןאדומה מבכי היא מבקשת מים אני מביאכ לה מבקשת סיפור אני מביאה ודי שום דבר לא מרגיע אוצה עד שאמרתי לה כבר זה מה שיש והחא פשוט השתגעה!! רוקעת על הרצפה צורחת לשמיים רמה בכל החדר. בעלי הגיע וישר מתחיל ביקורת עליי תוך כדי. אבא שלי הגיע לקחת משהו וראה אותה בוכה ובא אליה להרגיע אותה. בעלי ממש כעס ואמר שהוא מרדים אותה מרוב שלא היה לי עצבים לבכי שחה ולביקורת של אבא שלי גם תוך כדי. אמרתי לבעלי שלא יכנס אליה ושאבא שלי ירדים אותה. רבנו. מול אבא שלי. נכנסנו לחדר והוא לקח לי את הטלפון (יש לציים שגם תוך כדי ההרדמה עם הילדה קרא לי טיפשה. התנצל אחר כל אבל לא יכולה לקבל את ההתנצלות הזאת) ביקשתי ממנו מול אבא שלי את הטלפון ועכשיו וצעקתי עליו. די כבר שבורה אין לי כוח פשוט אין ואין לי כוח גם לילדה שהיא מקדימה ומהממת אבל הבכי הזה וההשתגעות שלה שאני מוצאת את עצמי חסרת אונים מרחיקות אוצי ממנה אני לא מסוגלת להיות אליה אמהית וחמה זה אף פעם לא קרה לי אבלי היא פשוט קשה!!!!!! וגם בעלי מלא ביקורת די תשחררו אותי לנפשי די כבר לשאוב לי את כל הכוחות!!!!!!!!!