סקופ! איפה שמעון הירש היה במחנה? מישהו ראה אותו?אנונימי (פותח)

אני רואה ששמעון הוא מושא לדיבורים כאן, אז קצת רכילות, שיהיה מעניין (בסדר, אל תהרגו אותי, זה ברשותו...)...

מישהו ראה את שמעון הירש במחנה? לפחות ביקור קטן במחנה של תנועתו, לפחות שבת....

ואם כבר שבת, אז מישהו יודע איפה היו כל החב"בניקים והחב"גניקים? לפני שנתיים היינו 170 (!) והשבת - 40. למישו יש הסבר למה שקרה?

ונחזור לשמעון...

אם תבדקו טוב, אז שמעון היה, ועדיין, כן, כן, השבת שמעון יושב לא הרחק ממחנה אריאל בבר גיורא, ביער שלמון. שמעון נמנה על צווות בית המדרש של מחנה סיירים בבני עקיבא!!! אתם מאמינים???

אז יאללה, כולם לפוצץ אותו מכות!

אליסף- לא עמדת בהסכם...שמעון
נתתי לך תנאי לפירסום הזה.
תיקון המעוותאנונימי (פותח)

אוקיי, צודק.

הטל' של שמעון לפיצוץ מכות, אבל מכות רצח (!) הוא:0507878967.

זהו, עמדתי!

יאללה מכות!

אני מוחה!שומרוני

גם ממני ביקשו להיות צוות בית מדרש בבנ"ע, אבל סירבתי מסיבות טכניות.

אני חושב שזה דבר מאד יפה וטוב שחבר'ה מהתנועה ילכו להתנדב בבנ"ע.

אי"ה אני אכתוב עלזה משו ארוך קצת....

שמעון ושאר האריאלניקים שהיו שם - שכוייח. אני גאה בכם.

טוב, לקשי הקליטה שבינינו...אנונימי (פותח)

השאלה המתבקשת היא: איך יכול להיות שהחשדומאט (כן, ככה כותבים את זה) השרוף שלנו הלך לבני עקיבא?!!! איך יכול להיות ששמעון, שתמיד הטיף לנו לא להתבייש בתנועה הלך ללקק את כפות רגליהם של אחינו האהובים?!!! (טוב, לא ממש)

התשובה היא פשוטה. התנועה מעדיפה בצוות של המחנה את החברים של הסבתא שתלתה כביסה ביחד בחומה של אותה השמש של המפקד מאשר את בוגרי התנועה שמשקיעים ואכפת להם מהתנועה כל השנה. לא רק כשמקבלים כסף. בושה!

אילן אילן...שומרוני

אתה בוטה בטירוף, אבל גם צודק בטירוף.

אבל נניח שסתם ככה היה הולך לו אריאלניק לבנ"ע לסייע במחנה - יש בכך פסול?

לדעתי לא רק שאין בכך פסול, אלא יש אפילו עניין כזה.

כל הזמן מדברים אצלנו על כך שצריך להתמלא, ואח"כ לצאת להשפיע.

דוגרי - כמה ממנו יוצאים להשפיע?

ודוגריאנונימי (פותח)

כמה מאתנו גומרים להתמלא?

קודם כל תמלא את שורותינו, אח"כ תלך להשפיע....

זהו, כבר לא חסרים אצלנו מדריכים? קומונרים? בוגרים? סתם עוזרים ותומכים?

בואו לא נתמם! עוד צריכים אותנו באריאל, בני עקיבא יסתדרו לבד עוד שנתיים-שלוש.

תמיד הדוסים נדפקים...

ילדים!!!שלומית16

ואוו תרגעו!!!

אני חושבת שהדיון הזה ממש ממש אישי לכל אחד כלפי עצמו ונראה לי ששמעון עשה את זה עם עצמו.. אז שכל אחד יחשוב על זה כי יש פווווללל אנשים שזה מתאים להם ועוד יותר פוווול אנשים שלא מתאים להם... חוץ מזה אני לא רואה בזה כזה פשע להיות שם באופן חד פעמי אם כרגע אין צורך באנשים אצלינו..

בכולופן אם זה נותן לכם אקשן בחיים תמשיכו ותהנו.. ( ;!

שבת שלום!

אין צורך באנשים אצלנו???פנאט2 המשודרג

בטח שיש צורך למה הרכ"שים הם מבנ"ע תאמינו לי שהרכ"שים שהיו לנו יכלו לתרום הרבה(גם מבחינה דתית ואולי בעיקר) אם הם היו במחנה של בנ"ע (שלשם הם שייכים) אני היית מוכן לקבל את שמעון כרכ"ש שלי (כאילו זה תלוי בי) ולא אכפת שהוא ממלכתי,,,, רק  שיהיה אריאלניק

וכן יש פסול שאנשים מתנועתנו הולכים למחנות של בנ"ע ,,, חוץ מהאי צניעות שיש שם הרי כתוב:"מעלין בקודש ואין מורידין" ודו"ק

מסכים עם "דוגרי" אני לא מבין למה הרכ"שים שלנופנאט2 המשודרג
עבר עריכה על ידי שלומית16 בתאריך כ"ה אב תשס"ו 22:35

בתנועתנו הם מבנ"ע (חוץ מאליסף) לא שיש לי משהו נגד ישראל (רכ"ש פצץ) אבל דיייייי ואם שמעון היה בצוות בית המדרש של בנ"ע הוא יכל לפחות לבדוק שרגשתינו של אחיו מאריאל לא יפגעו כאשר פוגעים בקדושתנו

צחוק.123

זה לא ברור שכתבת את זה בצחוק??

בפעם הבאה, בסוף משפט כזה תוסיף <ב>, ואז כולם יבינו שזה בצחוק.

בצ"ל אריאל!

אנשים!!!!!!!!!!שלומית16

אמן שלא תגלשו יש לי חשש שעוד שניה אני צריכה למחוק פה כל מיני דברים!!!!

אז בבקשה תהיו עדינים!

אבישלום בנון.123

אבישלום הוא אריאלניק!! הוא בוגר סניף בת-ים!!
(הוא הדריך איתי, והוא היה הקומונר של סניף בת-ים לפני הקומונר שהיה לפני).

בצ"ל אריאל!

אכן אתה צודק מכל הבחינותפנאט2 המשודרג
מסכים עם פאנאט 2 ...ה' מלך

אפילו את ההמנון הרכ"שים לא ידעו.

אני ראיתי את שימעוןאנונימי (פותח)

בסטף מכין את המקום למחנה סיירים (למרות שהוא היה אמור להיות בצוות בית מדרש)

אם היו מסכימים לקבל אותו למחנה של אריאל הוא היה מאוד שמח להיות שם

אופסססססססססססססססהלל92

איזה מפגר אני למה אני כותב את ההודעות שלי בשם של טל שמיים????????

זה אני שראיתי את שמעון

גם אתה היית במחנה של בנ"ע???!!!פנאט2 המשודרג
באמת מה אין בוגרים של התנועה שיכולים להיות רכ"שים דייייייייייייי ואם שמעון הכין את המחנה סיירים הוא ידע שזה אמור לעבור אצלנו או לא?? כי באמת הרבה נפגעו מזה
לא אני לא הייתי במחנה בנ"עהלל92

אני הייתי בטיול עם השבט שלי

ב. הוא לא הכין את המחנה הוא רק העביר להם איזה פעולה אחת

האם היתה לו חת"ת של בנ"ע??פנאט2 המשודרג
מה זאת אומרת?הלל92
האם היתה לו חולצת תנועה (לת"ת) של בנ"ע עליו??פנאט2 המשודרג
ואם כן?שומרוני

אני התנדבתי החופש בכפר נוער.

זה היה מטעם בנ"ע, אז לבשתי חולצת תכלת.

לא הבנתם כלום!!!אלעזר20

שמעון הירש לא היה במחנה מסיבה אחת ויחידה: כי אחרי שכל השנה הוא משקיע את הנשמה שלו בתנועה וגם המון זמן יקר וכסף(בהתנדבות,כמובן) לפני המחנה הוא קיבל יריקה כזו ענקית בפרצוף שכולנו צריכים להעריץ אותו שהוא ממשיך לשמור בכלל על קשר עם התנועה!!!!

שמעון מאוד רצה להיות רכ"ש במחנה והוא אפילו התקשר כדי להציע את עצמו.אבל בגלל שמפקד המחנה והוא לא חברים כ"כ טובים,אז ראשי התנועה העדיפו לזרוק אותו לכלבים (בנ"ע.סתאאאאם!!!!!כי הם יודעים ששמעון יש לו כזה לב טוב והוא ממש אוהב את התנועה ואכפת לו ממנה אז גם אחרי המחנה הוא יחזור למרות הכל.אפילו שהוא יודע שבמחנה הבא שוב ירקו לו בפרצוף!

ולמי שלא יודע, שמעון הוא לא הבוגר היחיד שעשו לו ככה ומרגיש ככה.ממש לא היחיד!!! יש עוד עשרות כמוהו!אבל הוא היחיד שממשיך לשמור על קשר למרות הכל ולכן אתם יודעים רק על המקרה שלו.

יש מישהו למעלה שלא אכפת לו בכלל מה מרגישים הבוגרים של התנועה שהשקיעו בה את נשמתם!!!

אני לא קורא כאן למרד או שתצאו עכשיו כולכם נגד ההנהלה.להיפך! המצב הזה התחיל בגלל שהבוגרים לא היה אכפת להם מה קורה בתנועה אחרי שהם פרשו ולא ראו עניין בלשמור על קשר ולתרום.ולפני כל אירוע או מחנה ראשי התנועה היו צריכים לירוק דם עד שמצאו מישהו שיעשה טובה ויבוא לעזור.אז נמאס להם!!ולכן היום אין להם כח להמשיך לחפש.

אז בוגרים יקרים:קחו אתזה לתשומת לבכם ותשמרו על קשר כל השנה ואל תחכו למחנה.

בציפייה לבניין אריאל

אז צריך להציע הצעה במליאה הבאה שההנא"רפנאט2 המשודרג
צריכה לחפש ולהעדיף קודם כל מבין בוגריה רכ"שים ורק אם אין כלל אז יהיה אפשר (בדיעבד) לקחת אנשים מתנועה אחרת
לא קשור באיזו תנועת נוער מישהוא היה פעםחג'ג

דניאל היית בסימנריון נכון??? (עפרה חופש גדול תשס"ו)

זוכר את איילון הדר אחד המדריכים שם???

מדריך לשעבר בסניף בנ"ע בית וגן.

אז מה אם הוא מדריך לשעבר בבנ"ע.

כל מה שחשוב הוא אם הם יודעים לעשות מה שצריכים שהם יעשו [במקרה של איילון לדעת להדריך ולהעביר יחידות]

נ.ב. הרכשי"ם [לפחות של זרעים] היו/היה אחלה במחנה

חגי גרינבלט סניף רחובות

לא לא הייתי בסמנריון של החופש הגדולפנאט2 המשודרג

הייתי במינריון של סוכות (בתחילת השנה) 

נכון שזה לא קשור ו"העיקר שהוא יעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב" אך איזו תנועה אנחנו אם אנו כל הזמן צריכים להיעזר בתנועות אחרות ... מה לתנועה אין מספיק בוגרים שיכולים לעשות את העבודה מצויין,,, אז למה ללכת לרעות בשדות זרים (מצידי שכל הרכ"שים יהיו ממלכתים רק שיהיו אריאלניקים)

יש הרבהאלעזר20

בשביל להיות מדריך בסמינריון צריך באמת כישורים ויכולות שלא לכל אחד יש!וגם בזה צריך להעדיף בוגרים.לכן גם התלונות הן לא על רכז ההדרכה במחנה(בוגר בנ"ע)כי זה באמת תפקיד שדורש כישורים מיוחדים.הבעיה היא הרכ"שים שהוא בחר.אמנם הם היו תותחים אבל יש המונים מבוגרי התנועה שיכולים ג"כ להיות כמותם.ואף אחד לא טרח לשאול אותם אם הם רוצים!ועל זה יצא הקצף הגדול!ואפילו חברה' מעולים שהציעו את עצמם נענו בשלילה במקרה הטוב, ובמקרה הרע קיבלו איזה תפקיד משפיל!

נ.ב.אבישלום לא היה אמור להיות רכ"ש.הוא החליף מישו אחר בוגר בנ"ע שנפצע ברגע האחרון...

ואם מישו מחפש הוכחות....שומרוני

אז אפשר לראות שכשהיה צורך דחוף ברכ"שים או מעבירי סמינריון איכשהו התנועה הסתדרה עם חבר'ה משלנו.

ע"ע מחנון תשס"ה ומג"ע חשמל"י א' סוכות תשס"ו.

אז למה זה רק "בדיעבד"פנאט2 המשודרג
למה התנועה לא משתמשת בבוגריה כ"לכתחילה"?
עלית על זה!שומרוני

כולם כאן שואלים את אותה השאלה:

למה התנועה לא משתמשת בבוגריה כ"לכתחילה"?

אבל את השאלה הזאת אל תפנה לשמעון הירש, אלא להנהלת התנועה. יתכן ויש להם שיקולים משלהם, אבל אני יכול להבין כל חב"גניק שנפגע והחליט שבמקום אחר הוא יותר מועיל.

ההסטוריהאלעזר20

חברה' כמה שאני מסכים איתכם(אני התחלתי את הדיון הזה!),אבל צריך להכיר את השורשים של המצב:

לפני שנים התנועה היתה בנויה אך ורק על הבוגרים שהיו מזיזים כל דבר שהיה צריך עזרה.אבל לפני כמה שנים,מישום מה החברה' החליטו שיותר חשוב לעזור לבנ"ע במקום לתנועה שבה הם גדלו.ואז נוצר מצב באנשים כמו שמעון היו ממש מתי מספר!וכל פעילות שהתנועה ניסתה להרגן,המארגנים היו צריכים לירוק דם ולרדת לבירכיים עד שמצאו מישהו שהסכים לעזור!וגם זה הם לא תמיד הצליחו.\אז הם החליטו שאם זה המצב אז הם יפסיקו לרדת לבירכיים  ויתנו ליהודה שורש למצוא בקלות את החברים שלו שהסכימו בשמחה לעבוד באריאל(חלקם אפילו מיתוך אידאל!)

היום המצב שונה ב"ה והבוגרים מבינים שמקומם הטבעי הוא בתנועת אריאל.אבל הראשים לא קלטו שהראש השתנה!ולכן תפקידנו הוא להראות להנהלה הארצית שכן!יש בוגרים שיודעים את מקומם ומכירים את הבית שלהם!

בציפייה לבניין אריאל 

אז צריך לעשות משהופנאט2 המשודרג

הפגנה מחר מול "משרדי התנועה" (תהיה הפרדה) 

סתאם לא צריך הפגנה אפשר להביא את זה להחלטת המליאה שהתנועה תעדיף קודם כל את בוגריה

החלטת מליאה.123

למה צריך בשביל דבר כזה פשוט החלטת מליאה??
זה דבר פשוט וברור, שאין צורך להצביע על זה בכלל. אם יהיה על זה הצבעה, זה פשוט יהיה ביזיון גדול מאוד לתנועה, שדברים כאלה בסיסיים הם לא ברורים אצלנו.

אפשר גם להביא להחלטת מליאה, שהתנועה תסכים לאפשר לחניכים לשתות מים במסגרת הפעילות הסניפית...   <צ>

בצ"ל אריאל! 

מה לעשות שהגענו לכזה מצבפנאט2 המשודרג
אכן זה ביזיון אך זה מה שהתנועה\הבוגרים בישלה\בישלו לעצמה\לעצמם כאשר רוב הבוגרים לא מתעניינים(לא מכליל) ולהנא"ר לא אכפת גם ממי שכן מתעניין (ע"ע שמעו...אה אסור להגיד את השם שלו  אז "האריאלניק מאילת"")
פתרון.123

הפתרון הוא אינו החלטת מליאה, אלא פשוט שלכל מי שאיכפת שיצור קשר עם ההנא"ר וידבר איתם על נושא כאוב זה.
וכל מי שמדי פעם פוגש חבר'ה של ההנא"ר, שיזכור למחות בפניהם על מה שקרה...

בצ"ל אריאל!

פתרון יעיל יותראלעזר20

במקום למחות,הרבה יותר יעיל להרים טלפון מידי פעם ולשאול במה אפשר לעזור...

מנסיון,המחאה לא תעזור כלום אלא להיפך!

אם כל מי שאכפת לו מהתנועה,ימשיך לשמור על קשר עם הסניף שלו וההנהלה,יציע את עזרתו מידי פעם ויגיע לאירועים חשובים כמו המליאה ושבת מחנה,נוכל לשנות את המצב ולתפקד כמו שתנועת אריאל אמורה לתפקד.

בציפייה לשיפור בבניין אריאל

מחאה.123

כשאמרתי מחאה, לא היתה כוונתי לצעוק והרביץ לאותם אנשים, אלא לשוחח איתם ולהגיע איתם ביחד למסקנה שעדיף לתת לבוגרינו להוביל את התנועה ולא לכל מיני בוגרים של תנועות נוער אחרות.

בצ"ל אריאל!

ועל זה אמרתיאלעזר20

שזה לא יעיל!!!

בדוק!מנסיון.

הרבה יותר יעיל הפתרון השני

ממש כואב לכם לעשות מליאה,אה?מוריונת

שלום.

תקשיבו.

בפאתח שבט אלעד בנות מונה 6 בוגרות שמעונינות להיות פעילות (כמעט 100% מהם) עכשיו תוסיפו לזה שבט לביא+אחיה+נצח , תכפילו את זה בכ-55 סניפים של התנועה (גדולים או קטנים יותר) ותחשבו כמה כוח אדם יש לתנועה שלנו!!!לא חבל?הרי ברור שיש מי שיהיה טוב או יותר או פחות בכל תחום שנזקק לעזרה אבל גם אם יש לנו בתנועה רק 25 חבבניקים פעילים לא חרם לא לנצל אותם???

אמנם אני לא בוגרת כ"כ זקנה של הסניף אבל אני גם רוצה להמשיך להיות מעורבת בתנועה כמו רובכם!
אם כולנו כ"כ רוצים את זה והתנועה כ"כ צריכה, אז למה לא עושים?

כואב לכם גם להתקשר גם לדבר וגם לעשות מליאה?

אז זה יקבל מקום במכל הכיונים...הרי ברור לכם שכשמקבלים משו במליאה יש לזה מקום אחר כי כל הנועהר מדבר ולא רק ה'מקורבים' להנא"ר וזה מעלה את המודעות בצורך בעזרה אצל כל האריאלניקים (גם אלא שלא היו חושבים על כך באופן אוטומטי..)

קיצר ילדים- אם במקום לברבר נתחיל להזיז דברים אולי אפילו נצליח לשנות...

חיים ארוכים בלי טילים!

בהצלוחה!
בצלב"א..

לצערי הרבאלעזר20אחרונה

את רוב מה שאת אומרת אני יודע.כולם יודעם שיש כמויות של חב"ג שמוכנים לעזור.

הבעיה היא שיש כאלה שרוצים לקבל אותם למה שמתאים להם!אני הבאתי רשימה של יותר מ20 חב"גניקים בשביל רכ"שים למחנה.העברתי את הרשימה לאחראי וכעבור עיון קצר הוא פסק:אף אחד לא מתאים!

יש לך פיתרון לבעיה כזו?

זהירות!!אלעזר20

נכתבו כאן (ובצדק) דברים מאוד קשים על כמה הראשי התנועה.

אל תשכחו לרגע שעם כל הביקורת שיש לנו על היחס לבוגרי התנועה,עדיין בלעדייהם התנועה לא היתה איפה שהיא היום!

האנשים האלה עושים ימים כלילות(ואני אומר אתזה מידיעה!זה לא סתם פתגם) למען התנועה.

ב"ה.123

אמרתי לך שאני מחכה להבהרה כזאת...

בצ"ל אריאל!

חשבתיאלעזר20

שמה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי בסופה וגם ההודעה השלישית שלי שעסקה כולה בסינגור עליהם יספיקו.

וזה גם מה שאמרתי לך לפני..

אח"כ חששתי שאולי אנשים יתפסו את זה בצורה חד ממדית ולא נכונה ולכן הוספתי גם את ההודעה הזו.

יישר כח על תשומת הלב

בציפייה לבנין אריאל

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך