שלחתי מייל בקשר לאיזה בן אדם,לא יודעת איך להגדיר סמי מפורסם/ ידוע בציבור הדתי חרדי, הייתי צריכה ממנו משהו שקשור לעבודה שלי אז שלחתי מייל חשבתי שזה למזכיר שלו/יחצן וואטאבר.
פתאום אני מקבלת טלפון מספר לא מוכר אני עונה ואדם מתחיל לדבר איתי לא הבנתי מי זה עד שהבנתי שזה בקשר למייל ההוא
והוא מדבר מדבר מדבר מלא מלל
בהתחלה חשבתי שזה עובד שלו, עד אז הבנתי שאני מדברת איתו.
התחיל להגיד שבדרך כלל הוא מאוד מקפיד לא לדבר עם נשים ושאין לו וצאפ או דברים כאלה
ושהכל הכל למען ה' ולא בשבילו ולהסביר לי על הדרך שלו ושכל מה שהוא עושה בעולם זה למען השכינה למען הגאולה ולמען עמ"י
ולא סתם דברים קורים ולא סתם אנחנו מדברים עכשיו
אחרי זה אמר עוד כמה דברים הזויים
ואז התחיל לספר שיש לו דרך בעבודה ה' ושאם אני רוצה להתעלות בעבודת ה' שלי למען ה' יתברך יש לו דרך לי בהתבודדויות שלי ולהגיע למקום יותר גבוה רוחנית בחיים והכל הכל למען ה' והשכינה למען שמו באהבה
אז זה יעלה לי סכום כלשהו 4 ספרות אפשר בתשלומים באשראי או להביא לו כל פעם קצת אפשר ממעשרות ושמה ששהוא מביא לי זה אוצר ומאוד גבוה רוחנית
לא הבנתי מה קורה בכלל אמרתי לו שרק רציתי משהו קטן בשביל העבודה שלי
את לא חייבת אני מדבר רק עם אנשים שרוצים להתעלות רוחנית להתקרב לה' בעולם הזה ואם את לא רוצה אז לא צריך רק את מפסידה ושהוא בכלל לא מדבר עם נשים אני לא עושה בשבילי זה רק בשביל הגאולה.
הרגשתי שהוא שוטף לי את המוח.
אמרתי לו שזה המון כסף ומה קשור כסף אז הוא אמר נכון זה עולה לו כסף כל הדברים האלה ושאני לא מבינה למה ה' ברא כסף בעולם
הבנתי שלא מעניין אותו מה שכתבתי במייל אמרתי לו טוב תודה שלום
אמר תחשבי על זה ואם תתחרטי תתקשרי.