אז יצא לי להקפיא בעבר עלי בלינצעס. בין אחד לשני שמתי נייר אפיה ואת כל הערימה עטפתי בניילון נצמד. בפועל כשפתחתי אחרי כמה ימים למילוי היו על העלים נקודות שחורות שלא ברור לי מה טיבם.
הטעם לא השתנה.. הגשתי את זה ואכלו וכו'. אבל.. עכשיו אני לא בטוחה מה לעשות. לא מעוניינת בנקודות השחורות(מה זה??)
אני רוצה לטגן חלק מהעלים הלילה. חלק מחר בבוקר ואז למלא הכל.
מה שאטגן הלילה.. להקפיא? לשים במקרר?
לא יודעת כבר מה עדיף שיישאר טוב
)
)

