וואהו, אני בשוק. התלבטתי אם להזדהות מהניק הפרטי והמוכר🤫 אבל יש פה אוסף של דברים וחוששת מאואטינג🥴
1. אתחיל מזה שאני בהלם, לפני פחות מחודש הוצאתי את ההתקן (בווסת האחרון), התלבטתי המון המון לפני בסוף החלטנו שהכי נכון להוציא, מתוך הנחה שבד"כ לוקח קצת זמן עד שנקלטים🤷 אז זהו שלא🤭
2. בכל הפעמים הקודמות שעשיתי בדיקת הריון (הריון שישי❤️ ועוד מלא בדיקת בין לבין כמו כל אישה טובה😅) ראיתי 2 פסים ישר! ואם לא, אז באמת לא היה הריון. הפעם לא היה ישר והרגשתי קצת הקלה... תוך פחות מ-5 דקות (הזמן שצריך לחכות לפי ההוראות...) כבר אי אפשר היה להתעלם מהפס ועכשיו המצפון חוגג, שלא שמחתי לגמרי בהתחלה ואפילו קצת נרגעתי שאין הריון. מה יהיה עם המצפון הזה????
3. ספורט בהריון, לא זוכרת🙈 אני ב"ה ממש בכושר, עושה ספורט על בסיס יומי. בהריונות הקודמים הייתי בסטודיו, אז הייתה תחת הדרכה והשגחה צמודה של מדריכה (היא כמובן ידעה על ההריון מההתחלה) אבל השנה אני עושה בבית, אז אין הדרכה. זוכרת שאפשר הכל חופשי, חוץ מהיט וכל פעולה שקצב הדופק עולה ויורד בקצב מהיר. אבל לגבי תרגילי בטן, באיזה שלב כבר לא כדאי? זוכרת שיש כאלה שאין בעיה וכאלה שפחות מומלץ. מישהי יודעת בוודאות?
ועוד משהו אחרון? 🤭
לאיזה שבוע הכי מומלץ לקבוע תור ראשון?

)