התלבטתי אם לכתוב ואם בכלל זה קשור לפורום אבל גם בתוכן יש איזכור על ילדים לכן כותבת. מנהלות, אם לא מתאים יכולות למחוק
בעלי שיהיה בריא נמצא עמוק בפוליטיקה. הוא כיום סגן ראש העיר לא בשכר, מרגישה שמקריבה המון בגלל שזה ללא שכר אבל שמה את זה בצד כרגע.
הוא מתמודד עכשיו שוב בבחירות לרשויות המקומיות שיהיו עוד 5 חודשים , הוא פשוט מכור לזה. הןא יצא עם הפירסום היום שהוא מתמודד (כמובן הפעם דורש שיהיה לו שכר על זה , בעיניי הכסף הזה לא שווה כלום) אבל זה על חשבוני, על חשבון הבית, הילדים והתינוק. הוא עבד היום כמה שעות וחזר בצהרים ומאז הוא כל היום, כל היום כל היום בטלפון, מתעלם מאיתנו די לחלוטין. שאני מעירה לו בצורה יפה הוא אומר סליחה ומדבר שניה אחת איתי ושוב מצלצל הטלפון. מצאתי את עצמי היום אחהצ נכנסת למיטה כדי לא לראות את הפרצוף שלו.
בנוסף, היום יש לי יום הולדת ומרוב העיסוק הזה הוא פשוט שכח מזה. מרגישה קטנונית להעיר לו על זה ובכללי, הוא יודע שאני לא רוצה את כל ההתמודדות שלו אבל הוא בשלו .
חושבת להרים טלפון לרב העיר ולהגיד לו שזה על חשבון הבית ואני כבר לא מןכנה אבל יודעת במאה אחוז שהוא יגיד לו שאני התקשרתי ולא רוצה לקלקל את היחסים שלנו, כי בלי העניין של הפןליטיקה יש לנו זוגיות טובה, אין לי אמון בו או במשהו אחר שאני חושבת לדבר , יודעת שבסוף יגידו לו שאני התקשרתי וזה יפגע בו
שאני מעירה לו לפעמים אז הוא נכנס להתגוננות. מה זה יהיה בשכר גבוה כל חודש (שלא מעניין אותי כי זה סתם פוגע בי) , אני רק זמני, אני משקיע בילדים, וכו'
ואני אחת שנפגעת מאוד מהר אבל שומרת בלב אז יוצא שאם אעיר לו אצא בנזק נפשי
בקיצור לא ממש יודעת מה אני רוצה מכן, אולי לפרוק, או עצה למי שיש אני כבר מיואשת וזה רק התחילל

)