היתה לי הפלה לפני כחצי שנה, שהסתיימה בגרידה.
ועכשיו שוב אותו סרט,
שבוע 6, התחילו כתמים, הלכתי לרופאה. היא ראתה שק הריון מתאים לכשבועיים אחורה, ובקושי ראתה שק חלמון.
אמרה שכמעט בטוח שזו הפלה, אבל שצריך לעשות עוד אולטרסאונד 11 ימים אחרי כדי שיהיה אפשר לעשות הפלה, אם לא ייפול טבעית.
ואז הדימום הפסיק לאיזה יום, כבר התרגשתי ממש וקיוויתי,
ואז התחדש ונהיה דימום חזק לגמרי.
אז עכשיו זה ברור שזאת הפלה, הלוואי שטבעי וזהו אבל אין לי מושג (אל תגידו לי שאולי לא, כי אני מצפה וזה מרסק אותי. ובאמת אין יותר מעשירית סיכוי שמשהו תקין בדימום כזה ועם מה שהיא ראתה, וזה גם אותו סיפור שהיה לי לפני חצי שנה. היה אז דימום משוגע והיה לי ברור שהכל יצא, אבל הסתבר שהכל היה בפנים ועשו גרידה).
בקיצור, קבעתי תור למחר לאולטרסאטנד.
אבל אני מבולבלת ולא מבינה מה בדיוק אני צריכה.
זה מקום שאני לא מכירה, פשוט היה בו תור, לאולטרסאטנד רגיל,
אין שם רופא נשים באותו זמן, רק בערב, וגם אמרו שהרופא לא מכניס אליו בלי תור מראש, ואין תורים.
השאלות שלי הן:
מספיק לי אולטרסאונד רגיל? בלי רופא? אפשר להיות שם עם דימום חזק? (אצל רופא אני יודעת שאפשר, השאלה אם גם שם רגילים לזה. כי ממש לא נעים לי)
אולי אני בכלל צריכה לקבוע במוקד רפואה דחופה? אבל זה יותר מסובך כי אפשר לקבוע רק באותו בוקר, וזה אומר לצאת מהעבודה בלי לדעת מראש, אני מורה וזה מורכב.
וגם לא דחוף אז אולי זו לא הכתובת בכלל, אני פשוט רוצה לדעת אם זה הפלה טבעית או לא, ואם לא אז שיתנו לי הפניה לגרידה (למרות שלא עברו 11 ימים אלא רק שבוע).
אני מבולבלת ולא יודעת מה אמורים לעשות ולמה לקבוע תור ואיך

מדברים