אין הסברים -שלכם-.
*רק* ציונים מ 1 עד 10.
1 - לא. בכלל לא.
10. כן. מאוד כן.
חשוב לענות על הסקר כשאתם במצב יציב נפשית, רוחנית, פיזית.
עדיף אחרי מקלחת טובה וארוחת ערב נחמדה.
אני אישית מעדיף טוסט קלאסי מ 2 פרוסות לחם, חמאה (מרוחה ב 2 צידי הלחם), צהובה, פסי צריבה יפים של הטוסטר,
כשבצד יש סלט ירקות קטן וקצוץ : עגבניה, מלפפון, מלפפון חמוץ, תירס, שמן זית, חומץ, לימון.
ולקינוח : ריבוע קטן של עוגת גבינה אוכמניות ביתית, שאני אפרסם את המתכון שלה בקרוב בפורום ״אוהבים לבשל״ (זה השם שלו ? שכחתי)
ונס קפה עם חלב *או* תה עם חלב ודבש.
הנה זה מתחיל :
שאלה 1 :
כמה אתם -רוצים- להתחתן ולהקים משפחה ***בלי קשר*** לכל ענייני כלכלה, התאמה לבן זוג, חופש ?
(לענות מספר בין ל 1-10)
---------------------------------------
שאלה 2 :
כמה אתם -רוצים- להתחתן ולהקים משפחה כשאתם לוקחים בחשבון כלכלה, התאמה לבן זוג, חופש ?
(לענות מספר בין ל 1-10)
----------------------------------------
שאלה 3 :
כמה אתם מוכנים -באמת- להשקיע ולשנות כדי לשפר את הסיכויים להתחתן בקרוב מאוד ?
לדוגמא, במקום לחפש את ההתאמה המושלמת של 90%+, אז לרדת למינימום 70%,
כי בכל מקרה תגלו שהדבר האמיתי הוא *בעיקר* מה שנבנה *בינכם* במאמץ רב ועבודה קשה. עבודה קשה מאוד.
למעשה היא כ״כ קשה, שמסתירים מכם את זה כדי שלא תבהלו. נדיר שמישהו יגיד לחבר שלו : ״לא לא. אל תתחתן. אני רציני. אל תתחתן״.
יותר הגיוני שהחבר יגיד לעצמו :
״ רגע, אם אני סובל, למה שהוא לא יסבול ? זה יהיה קל יותר לשנינו ככה. כי אם הוא יחיה בכיף שלו ואני אסבול, אז אני מעדיף לא להפגש איתו, אבל אם נסבול ביחד, זה יהיה כיף לשנינו״
לדוגמא, אם יש לך, בחור יקר, אגרטל על הראש, אז מעכשיו תקפיד לא רק להסתפר בזמן,
אלא לדאוג שתמיד תהיה -מעל- הממוצע בכל מה שקשור ללבוש נקי ומסודר ובושם טוב.
הכוונה לבושם, שאם יצאת מהבית ועברה סתם מישהי עם חברה, שבכלל לא הסתכלה לכיוון שלך, אז היא תעצור ותגיד ״וואי איזה ריח טוב״. זה חזק ממנה. כזה בושם.
(לענות מספר בין ל 1-10)
-------------------------------------------
נברך כולנו את העונים לסקר,
שימצאו את הזיווג המתאים להם עד חנוכה השנה ויקימו בית נאמן בישראל עם 7 ילדים תוך 3 שנים ( 2 זוגות תאומים ו 1 שלישיה)
בהצלחה.