בתקופתנו
הראל אלון מהישיבה בעלי 👇:
הרבה זמן שאני מנסה להבין מה הולך פה, למצוא איזה קצה חוט, איזשהו אור שיאיר את הדרך שלי בעולם המורכב שלנו, בו אור וחושך משמשים בערבובייה.
להבין את כל התופעות, התנועות והאידיאולוגיות *"שעושות שמות"* בתודעת חבריי ואחיי אשר מגיעות עד לחיי שלי ממש.
*להבין גם למה אני לא מצליח לנהל דיון ענייני מעמיק עם אנשים*, למה הכל מסתיים במשפט "זו האמת שלך וזו שלי", בביטול או בלעג של דעותיי או באמירת "מה אכפת לך מאחרים בכלל".
אפילו חשבתי למעט זמן שאולי- "אין אמת", שהם צודקים ושאולי עדיף שאתעסק אך ורק בעצמי... אך לא יכולתי.
כל מה שהתחנכתי עליו הוא להיות אכפתי, רגיש וקשוב, לנסות לעזור, להציע עזרה, על כן המשכתי לחפש.
ב"ה מצאתי צד שאומר שיש אמת ומסביר לי בדיוק מהי, אנשי אמת אכפתיים שמסבירים גם על *הצד השני* התחלתי ללמוד וגיליתי *ששום פעולה ותופעה לא מונעת מאדישות וחוסר אכפתיות, יש אנשים מאוד מתוחכמים שאכפת להם, בעלי אינטרסים שמקדמים את הפך כל מה שאני מאמין בו*, הורסים את המשפחה, את הישראליות שלנו, את השפה ועוד ועוד,
ממש מגדירים מחדש באופן זדוני את כל מוסכמות חיינו, נראה כי הרבה מהנורמות כבר איבדו ממעמדן, כל האמת...
מצאתי ב"ה את *הדרך בתוך כל הבלבול*, בתוך כל המושגים שחדרו לחיינו כדי לשנות סדרי עולם.
בקבוצה כבר יסבירו לעומק מה הולך פה, מה מקור כל הבלבול ולמה.
אני ממליץ בחום להיכנס ברצינות והתמדה לקבוצת *״סוללים דרך״*.
התוכן בקבוצה נכתב באופן מצויין, בעיון, בדיוק מרבי ובהנגשת ידע מורכב בצורה פשוטה, שיטתית וברורה כמו שלא ראיתי בשום מקום אחר.
ובעיקר 👇
*הלימוד הזה דורש רצינות ועקביות, רק כך נוכל למצוא את הדרך בחושך ששורר בינינו*.
שנזכה להאיר את העולם ב-אמת ו-וודאות🔥
סוללים דרך - מתחילים מההתחלה..
התכנים מאת אודי בן חמו

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …