למרות שאני לא מאמינה שאצטרך לתת למישהי להיות איתו במקומי 😔
ככה-
אפשרות א'-
מעון תמ''ת שנמצא דקה מהעבודה שלי. רוב מוחלט של ההורים מבסוטים עליו וגם אני אהבתי (שניים מהגדולים שלי היו שם, אבל לא בכיתת התינוקות. וגם עבר מאז הרבה זמן. המנהלת נשארה, חלק מהצוות התחלף).
יתרונות-
צמוד לעבודה, מכסה הרבה שעות.
חסרונות-
אני לא באמת יודעת מי תהיה המטפלת של הקטנטן בפועל. וזה שורט לי בלב.
הרבה רעש מהרבה תינוקות יחד- וראיתי שרעש ממש מפריע לבן שלי (אבל אולי עוד 3 חודשים זה יהיה אחרת?).
חשש שידבק הרבה ויהיה חולה חצי מהזמן.
וגם- אני צריכה רק אחרי החגים, ואצטרך לשלם מספטמבר כדי לתפוס מקום.
אפשרות ב'-
מטפלת ששומרת על ילדים אצלה בבית. היא בערך בגילי ואני מכירה אותה מהגן שעשועים, וילדים שלנו שהיו יחד בגן. היא לא בדיוק בסגנון שלי, אבל ממש אחלה עם ילדים. כל מי שהיה אצלה מבסוט עד הגג (ואני גם רואה איך הילדים בני השנתיים וחצי מגיבים אליה באהבה בגן שעשועים). צריכה ללדת כל רגע, ותפתח רק אחרי החגים, שזה טוב לי.
יתרונות-
מעט ילדים. מטפלת ספציפית שאני יודעת שהיא טובה.
חסרונות-
עובדת רק עד 2, 5 ימים בשבוע. בלוח חופשות של משה''ח. צריך למצוא פתרונות נוספים לשאר הזמן (שזה אפשרי, אבל טרטור גם לי, וגם עוד דמות מטפלת לתינוק).
גרה בערך 5 או 7 דקות הליכה מהבית שלי- שזה כאילו כלום, אבל עוד עשר דקות/רבע שעה כל בוקר וכל צהריים- זה כבר הרבה. בטח בחום או בגשם (לרוב אני אהיה בלי רכב).
וזה שהיא מטפלת יחידה. שעכשיו עם הסיפורים זה מפחיד (ומצד שני- אם הילדים מאוהבים בה, זה לא סימן שגם היא אוהבת אותם?).
מה אומרות?

)