פחות יש את התירוץ של "שונאים אתכם כי אתם לא משרתים בצבא" כי הוא לא נכון, אבל יש- אתם משיחיים, תורידו את הסמרטוטים הגבוהים האלה מהראש, אתם חשוכים, קיצוניים וכד'.. ואת התירוצים שקבילים גם לחרדים וגם לדת"ל- אתם רק משריצים ילדים, או רק נגד החרדים- מוצצי דם, חיים על חשבון אחרים, רק רוצים כסף ותקציבים. פשוט מחפשים בכוח על מה לעשות דה לגיטימציה.. והכל עאלק למען הדמוקרטיה. אולי האישה בסרטון מהוד השרון היא גם לא אפויה, לכן היא אמרה הכל בלי פילטרים.. אבל היא לא המציאה את הרעל הזה.. ועוד היא השחילה שם בסוף "חולה מין, סוטה"- הרבה אנשים רואים ככה חרדים. הרבה אנשים שלא נחשבים כ"כ קיצוניים. ההורים שלי שניהם עובדים שנים עם חילונים, רובם לא ימניים וכו', אנשים מקסימים, יש כאלה שעבדו עם אמא שלי שנים והן כמו דודות בשבילי.. ורק אני עוברת על הפיד של אמא שלי בפייסבוק.. כמה שיתופים מלאי שנאה, של אנשים שאני *יודעת* שהם אנשים טובי לב ונחמדים, וחברים שלה שנים.. אבל אנחנו לא כאלה, אנחנו לא כמו הדתיים "האחרים", אי שם, מעבר להרי החושך.. אנשים באמת טובים קונים את הרעל הזה.. ולא רק אנשים מהשוליים, הם כמובן לא יתפרצו על בחור באוטובוס כמו משיגינערים, אבל לגמרי יאמינו בכל הטענות האלה... לגמרי.. ומי שדואג להזין את זה באופן ממוסד- מארגני המחאה, פוליטיקאים, גופי תקשורת- ממש "הדם" (מטאפורית) של ההסתה על הידיים שלהם. ופשוט רואים שהם עושים שמיניות באוויר.. פתאוםםם אחרי כמעט שלושים שנה, העלו את אדון אבישי רביב מהאוב ומראיינים אותו כאילו הוא גיבור ישראל, הבנאדם שקרן פתולוגי ולא עקבי בשום משפט שיוצא לו מהפה. אדם שבחסות הכיסוי שלו נשא אישה במרמה, הקים איתה בית והרס לה את החיים.. שחילק כרזות של רבין במדי נאצי. במקום להתבייש בייצור הזה שיצא מהשב"כ, פתאום שמים עליו זרקור, והכל כדי להרעיל שוב נגד הציבור הדתי ונבחרי הציבור שלו.. לשמר את גחלת הזעם והשנאה- הנה, תיזכרו ברצח רבין, זה בגללם, עכשיו יהיה לכם יותר כוח לצאת במוצ"ש לקפלן..