בן שמונה חודשים, עדיין סביב שש קילו.
נולד באחוזון ממוצע פחות או יותר (סביב 40), ומאז רק ירד.
עד גיל חמישה חודשים רק ינק, מאז התחיל לשלב מוצקים, כיום הוא אוכל שתיים וחצי ארוחות במעון + חלב שאוב.
בטיפת חלב של ששה חודשים אמרו ללכת לרופא למעקב. הלכנו לרופא, הרופא אמר שכל עוד הוא מתפתח כמו שצריך ושבע הכל בסדר, להוסיף לו כף שמן לכל ארוחה של "אוכל אמיתי" כדי שיהיו לו מספיק קלוריות ולחזור בעוד חודש.
חזרנו אחרי חודש, לא עלה בכלום. אולי גם ירד כמה גרמים, אי אפשר ממש לדעת.
אני אמורה להיות רגועה. זה מסתדר גנטית - בעלי בתת משקל, אני לא אבל עד גיל שנתיים הייתי באחוזון 1-5 בערך.
ב"ה הוא מתפתח ממש יפה, פעיל מאוד, זוחל בכל הבית, מנסה להעמד וללכת על כל דבר שהוא מוצא, מחפש מדרגות לטפס עליהן, לא מפסיק לשחק לרגע. לשמור עליו זה פרויקט במשרה מלאה, הוא לא יושב בשקט. זה אמור גם להראות שלא חסר לא כלום, וגם להסביר לאיפה נעלמות כל הקלוריות שהוא אוכל.
אבל אני לא. הוא עדיין לובש 0-3 או 3-6, וגם זה רק כי את כל הnb שעדיין עולה עליו שמתי בצד. אני רואה תינוקות אחרים, קטנים יותר ממנו, וכולם כולם שוקלים יותר. כל פעם ששואלים בן כמה הוא ואני עונה התגובה היא מופתעת.
אני מפחדת שהוא לא מקבל את כל מה שהוא צריך, שהוא רעב, שהוא לא אוכל טוב. הוא לא רוצה יותר אוכל, ניסינו להציע לו, אבל אולי זה כי הרגלנו אותו להסתפק בלא מספיק או משהו. אני לא יודעת.