אז פשוט אכתוב בנקודות את הדברים בעיקר כדי לפרוק. מי שבאלה להגיב ברור שיתקבל בברכה ;)
א. הדבר המרכזי הוא שיש לי פטריה מתסכלת שלא עוברת מלא זמן והיום אמרו לי שלא משנה מה אני יעשה, הדבר היחיד שיעזור זה להוריד סוכר ופחמימות מהתפריט. ומתחילת ההריון זה 2 הדברים שאני הכי אוכלת. סוכר זה אומר גם פירות ואני מכורה לפירות וגם אני לא יודעת לכמה זמן זה יהיה, עד שיעבור לגמרי. אין לי כח וסבלנות להתחיל לחשוב ולהכין אוכל שיהיה לי תחליף.
ב. אני בשבוע 25 הריון ראשון ואין לי מושג לאיזה הכנה ללידה ללכת, לא מכירה אף אחת, חמותי הלחיצה אותנו שכבר מאוחר ולמה אנחנו לא מתחילים ויש תרגילים שכדאי להתחיל לתרגל בהקדם וכו.
ג. מתחילה לחשוב על כל ההוצאות לקראת הלידה וזה גם קצת מלחיץ אותי. באלי לקנות עגלה חדשה, בוסטר חדש (גם זה בתפילה שה' יעזור לנו לקנות רכב) ושהכל נקי כזה וכיפי אבל גם חמותי אמרה שזה מיותר ואפשר לקנות ביד 2 דברים ממש טובים, ואני מסכימה איתה אבל גם מבאס אותי לחשןב על זה וטיפה מגעיל אותי לקנות מאחרים.. וגם היא אמרה שלא כדאי לקנות עגלה שהיא גם אמבטיה וגם טיולון ביחד כי הטיולון יהרוס את העגלה ואז גם לא יהיה לאמבטיה..(מישהי מבינה על מה מדברת? מה דעתכן)
ד. אנחנו עוברים דירה למקום אחר (בלי ברירה ככ) ועדין לא מצאנו דירה ולא יודעים מתי בדיוק וזה גם מוסיף לעומס לעבור דירה בחודש שמיני נשמע לי קשוח..
זהו בגדול..אלא אם כן אזכר בעוד דברים חחח תןדה מראש למגיבות