מרגישה ממש תסכול..
אנחנו נשואים בערך חצי שנה..
לפני החתונה לא שמרנו נגיעה .. אבל עם גבולות, ובאמת שלא חשבתי שתהיה בעיה דווקא בנושא הזה. בגלל כל הנפילות.. יש לציין שאנחנו לא ילדים- אני בת 29 והוא 30.. ושנינו חווינו כל מיני קשרים בעבר.. הוא מבית דתי אבל הרבה שנים לא היה כל-כך דתי ועכשיו הוא קצת מתחזק וחוזר לשורשים ואני עברתי תהליך דומה אבל פחות קיצוני וכן שמרתי על עצמי לפני החתונה..
ועכשיו - זה מצב כזה שהוא לא יוזם בכלל, חוזר הבייתה כל יום מאוחר.. אני ממש מנסה ליזום והוא לא משתף פעולה, בחודשיים האחרונים קיימנו יחסים אולי 3 פעמים.. בקושי..
בהתחלה- זה היה קצת יותר אבל תמיד אני רציתי יותר ויזמתי..
הרבה פעמים הוא אומר לי שהוא עייף ולא יכול ואין לו כוח..
ואני מנסה להתחיל איתו, להכין ארוחה שווה עם נרות וכו'.. לעשות לו מסאז', לפנק אותו.. אבל שמגיע הרגע הזה הוא - לרוב מנסה לדחות אותו.. או שמתחילים כבר משהו והוא פתאום מקבל מכה ברגל ולא בא לו..
וניסיתי לדבר איתו ולהבין מה קרה שהוא כבר לא נמשך אליי? והוא עונה לי שנמשך ומבחינתו היה רוצה כל לילה, שזה גם תשובה פשוט לא נכונה... אז למה זה לא קורה ולמה הוא לא יוזם? הוא מעביר נושא. פעם (וזה לא כל-כך מזמן הוא היה מתרגש מהגוף שלי ואפילו מהבגדים האינטימיים שלי. ועכשיו כלום
מצד שני אני מרגישה שהוא אוהב אותי מאוד וכן יש הרבה מגע וחיבוקים (נשיקות גם כבר פחות מפעם) הוא מאוד חם מלטף מחבק.. אבל אין מיניות כמעט. כאילו הוא צריך את החום אבל לא מיניות.
ובאמת שניסיתי לדבר איתו על זה. אולי לא עמדתי בציפיות שלו? הוא לא נהנה? כואב לו? הוא טוען שבגלל שקצת השמנתי זה פחות כיף לו כבר, אז נכנסתי לדיאטה לרזות את מה שהשמנתי מהחתונה (יש לציין שגם הוא השמין בחצי שנה הזאת) אולי זה בגלל שהוא כבר חווה הרבה דברים עם נשים אחרות ומשווה אותי אליהם ואני לא עומדת ברף? אולי לי יש יותר חסך כי יותר שמרתי על עצמי כל השנים? ממך
זה מרגיש לי שזה לא מגיע לי..
וזה מבאס אותי ממש, אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו. ובכללי אני אישה מינית מאוד שנראית טוב ומחוברת לעצמה ולגוף שלה.
וזה מוריד לי גם ממנו- כאילו הוא לא גבר..
אנחנו חברים מאוד טובים וכיף לנו ביחד, אבל אני כן מרגישה בכללי שהוא פחות מוצא בי עניין מפעם.
הוא מלא עם הפלאפון כשהוא בבית ואני לא כזה מעניינת אותו כמו בעבר- שפינה בשבילי כל שנייה אפשרית.
אני ממש פגועה ועצובה וגם כבויה ולא בא לי לחבק אותו כשנצמד אליי.. ואז אני אומרת לו שאני רוצה יותר מחיבוק.. והוא עונה לי-שאני בכלל לא אוהבת אותו..

איזה יופי של תגובה, כל מילה זהב