שלום לכולן!!
אחרי שילדתי את בתי הבכורה היו לנו קשיים בהנקה עד שהתבססה. הרבה בזכותכן ב"ה המשכתי להניק. כיום המתוקה בת שנה וחודשיים ועדיין יונקת, בנוסף לאכילת מוצקים..
אני עדיין איתה 24/7 (אמורה להיכנס למסגרת בספטמבר אי"ה). זה מאתגר מאוד בגיל הזה- היא מאוד שובבה ואני צריכה להשגיח עליה ב7 עיניים.. עד לא מזמן הייתי יוצאת איתה המון עם העגלה, אבל עכשיו כבר חם מדי מכדי לצאת, ומצד שני נורא קשה להיות בבית כל הזמן. בעלי חוזר מהעבודה לקראת ארוחת הערב שלה. הוא מספיק לעזור לי בכמה דברים נקודתיים בבית ולקלח אותה, ואז אני מרדימה אותה ופחות או יותר נגמר היום.
ההרדמות הפכו להיות קשות מאוד מאוד. יש לה כאבי שיניים בלתי נסבלים, משככי כאבים אני נותנת מדי פעם אבל גם הם לא תמיד עוזרים. כל המשחות למיניהן לא עוזרות בכלל, כולל נשכנים וכו'. לאחרונה היא יונקת המון, אבל מה שהכי מציק לי זה שהיא לא עולה במשקל. הרופאת ילדים אומרת שהיא לא בתת משקל ושזה כנראה גנטי, אבל אני רואה את העצמות שלה מתחילות לבלוט וזה ממש קשה לי..
קשה לי שאין לי ולבעלי זמן לטפח את הזוגיות שלנו. לא מזמן היה לי יומולדת והוא לא הספיק לארגן כלום. הוא כל כך טרוד ובאמת מנסה לעזור במה שהוא יכול, אבל יש גבול ליכולות שלו כבנאדם..
אני מאוד רוצה להרחיב את המשפחה אבל ממש מרגישה במשבר. חשבתי שאני אתן את עצמי עד גיל שנה ואז היא תגדל והדברים יסתדרו. חלק מהדברים באמת השתפרו ב"ה, אבל עדיין מאוד לא קל.
אני קצת אמקד את מה שיושב עליי כרגע-
1. איך מצליחים לעמוד בציפיות? אני לא מספיקה כלום, באמת. כביסות, בישולים, ניקיון הבית, זוגיות!, וכמובן לספק לבת שלי את כל צרכיה.
2. לקראת הכניסה למסגרת אני רוצה להפסיק להניק, אבל אני פשוט לא מצליחה להתחיל אפילו. בחודשים האחרונים היא ממש דורשת את זה, כנראה בגלל הכאבים.. הרדמות שבהן אני מתעקשת שלא תהיה הנקה בכלל- לוקחות גם שעה וחצי שעתיים. על הידיים. יש לי ב"ה המון סבלנות אבל לאחרונה כבר לא נותרו לי כוחות.
יש לי עוד הרבה בלב.. הלוואי שהיה לי יותר קל. מרגישה שהכוחות הולכים ואוזלים