בס"ד
שלום לכולם !
אני לא נשואה אבל שולחת הודעה לכאן כי אני חושבת שכאן יוכלו לעזור לי יותר .
אני בת 33 גרושה בלי ילדים. הייתי נשואה שנה עם בחור שגיליתי אחרי החתונה שהוא חולה נפש , גם לא קיימנו יחסים במשל שנה כי לא עמד לו והוא גם אמר לי שהוא מפחד שיקח סכין ויחתוך אותי ומפחד שלא יצליח להשתלט על זה .
בגלל 26 התארסתי וביטלתי כי הבחור אמר לי אחרי האירוסין שהוא רוצה למות והשפיל אותי.
אני עכשיו בת 33 ואני רוצה להקים משפחה נורמאלית ובריאה ! לא רוצה ליפול שוב פעם בפח ! אני בחורה טובת לב, בריאה , עדינה, רגישה, חייכנית מקסימה ומוכשרת . לא מגיע לי להיות נשואה לבחורים משוגעים. אני כל הזמן חיה בנתינה.
עכשיו אני בקשר עם בחור בערך חודשיים שומרים נגיעה. ואני מתלבטת אם הוא הומו. מצד אחד הוא בחור ממש טוב לב , לא קמצן לא כעסן לא גאוותן . ויש לו הרבה נתינה אליי. אבל מצד שני הוא בן 41 רווק! אמר שלא התגייס בגלל שעד גיל 24 למד תורה כל היום וששאלתי אותו האם הצבא גייס אותו אחר כך , הוא אמר שלא היה בשל רגשית, שהיה סגור רגשית לצבא , ושלא התאים לו הצבא !( מה זה אומר ???) הרי ביקשתי ממנו אישור רפואי והוא הביא לי וכתוב שהאישור הרפואי תקין מרופא משפחה !!
העניין הוא שאנחנו יכולים להיות מלא שעות ביחד ואני לא באמת מרגישה שהוא נמשך מינית. השדכנית אמרה ששאלה אותו והוא אמר שנמשך. אבל אני לא מרגישה שהוא נמשך. לבנתיים אני רואה שמגעיל אותו לשתות מהבקבוק שלי ומגעיל אותו לאכול מהצלחת שלי והמכפית שלי. אז איך לא יגעיל אותו להתנשק איתי ?? אני מרגישה שאני נהנית איתו שעות אף פעם לא משעמם אבל כמו שאני נהנית עם בת ! לא עם גבר ! הוא עדין מדיי רגיש מדיי מעופף מדיי, אבל הוא בחור ממש טוב, ואני כן רוצה בחור שיהיה רגיש אליי ועדין אליי, אבל בסוף אני רואה שהבחורים שנראים עדינים הם חולים ?? אז אני לא יודעת מה לעשות !!
לא יודעת אם הוא הומו, ולא יודעת אם הוא בריא למרות שהביא לי אישור רפואי כי הוא רווק בן 41 וגם אמר שלא התגייס לצבא בגלל שלא היה בשל רגשית והיה סגור רגשית וגם מבחינה תעסוקתית הדברים אצלו לא ברורים, כי הוא עכשיו בגיל 41 עושה הסבה למקצוע אחר ועד עכשיו הוא עבד בכל מיני עבודות משתנות ומתחלפות ולא קבועות. מה לעשות ?? בבקשה תעזרו לי הוא בחור ממש טוב לב , קשה למצוא בחוץ בחורים טובים באמת נפגשתי עם מלא . והוא ממש טוב לב. אבל אני באמת לא יודעת אם הוא הומו והאם הוא בריא. מה לעשות ??
אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה