אני רק אקדים ואומר שאצלו בבית אמא שלו ממש אינטנסיבית עם הנכדים ברמה של כל שבת להעיר אותם לפני שאנחנו הכלות והבנות שלה קמות כדי לשבת איתם לעוגיות ולשוקו משותף (בקטע מוערך), אמא שלי סבתא מאוד טובה ואוהבת את הבן שלי אבל צריכה את הקפה שלה בבוקר בנחת ולהיות לפעמים עם עצמה לקרוא וכו. המשפחה שלי באה אלינו לשבת והבוקר אמא שלי אמרה לי בואי נשלח את מתוקי למעון חבל שיפסיד, עכשיו אני כעיקרון שולחת בימי שישי בייחוד כמו היום שצריכה ללמוד למבחן שיש לי בשבוע הבא והכמה שעות האלו יצילו אותי (כבר בישלנו אתמול ), ובעלי כאילו בא לחדר ואומר לי ״מה את שולחת אותו כל הדודים שלו פה וכו״ והוא לא מבין שאחים שלי יקומו אולי ב12 (רווקים) ולי מתאים לעשות כוס קפה ולשבת על כמה מצגות והילד שלי לא סובל במעון יש שם קבלת שבת והוא תמיד שמח ממנה ואוהב את החברים והולך
תמיד בשמחה, ואז הוא אמר לי על אחותו שהיא בחיים לא שולחת את הילדים למעון בשישי אז אמרתי לו שאחותו כנראה אמא טובה יותר ממני. וממש ביאסה אותי השיחה הזאת בבוקר כי הוא הרגיש כאילו פגעו לו בילד ששלחו אותו למעון והוא לא מבין את הצד שלי שצריך לנצל את הזמן, ורגע היי- אולי גם אם לא הייתה לי בחינה הייתי מעדיפה לצאת עם אמא לקפה אחרי כמעט חודש שלא התראינו? מבינה שהוא רואה מודל לחיקוי את אמא ואחיות שלי ואולי קשה לו שבמשפחה שלי זה פחות ככה אבל זה עדיין תסכל ברמות . תודה למי שקראה (אגב אציין שהוא עובד בימי שישי כדי למנוע תגובות כמו למה הוא לא בעצמו לא נשאר איתו וכו)