מחנה סיירים בני עקיבא.שמעון

הייתי שם, לכל המחפשים. אני סוגר את הנושא בשירשור זה. נקודה.

1. למה הלכתי?

כי ביקשו ממני. הסבירו לי את חשיבות העניין וקיבלתי. לצערי היה לי זמן מיותר, ולא נכנס לדיון הזה.

2. איך בגדתי בתנועת אריאל?

לא בגדתי. אני עדיין אוהב את התנועה ומאמין באידיאלים שלה. שום דבר לא השתנה אם הלכתי לעזור גם ליהודים אחרים ואם לבשתי שבת אחת חולצה של בנ"ע, לא עלינו.

3.האם ארגנתי שהם יעברו דרך המחנה שלנו כדי לנקום בתנועת אריאל?

רעיון יותר דבילי מזה לא שמעתי כבר שנים. חוץ מזה, תפסיקו לילל, ממש נמאס. כאילו שלא ראיתם ברחוב דברים גרועים יותר...

4.מה למדתי במחנה בני עקיבא?

א. שיש מלא בני עקיביסטים דוסים.

ב. שחייבים שגם לנו יהיה צוות בית מדרש.

ג. שהחבר'ה בעדות הנפרדות חושבים שבזכות תנועת אריאל יש להם לאן לשאוף ולמשוך את כל תנועת בני עקיבא.

ד. אומנם זה לא חידוש גדול, אבל טוב לראות העניים שלבני עקיבא יש תפקיד גדול בקידום מצבו הרוחני של עם ישראל.

ה. שהמצב הרוחני בבני עקיבא רק משתפר כל שנה.

ו. שיש למדריכי חב"ב כח אדיר אם רק ינצלו אותו. ממש נהנתי לראות מדריכים איכותיים שמשקיעים בחניכים שלהם גם אחרי כיתה ח'! אנשים נפלאים ומזכי רבים.

ז. שיש המון מה ללמוד מאנשים שאינם בדיוק כמונו.

ח. ש"אל תסתכל בקנקן..."- אם רק תציע לערס הכי גדול ללמוד משהו הוא יבוא, ולא רק בשביל להגיד את התיקון הכללי, ועוד מלא סיפורים כאלה!!!

יש עוד הרבה מסקנות כאלה. אבל המסקנה העיקרית היא- חבר'ה, עם ישראל זקוק לכם. כדאי שתתחילו לעבוד...

מסכימהsaroosh

ב"ה                     ה' הוא המלך!
אני כל כך שונאת את היותר-מדי-גאוות-יחידה של תנועת אריאל.
מה המטרה שלנו בתנועה??????? להתמלא ולהתמלא ולהיות הכי מושלמים ולשמור את זה לעצמנו???????

לא! המטרה היא ללכת לתרום במקומות שצריך אותנו! ומחנה סיירים של בני עקיבא הוא מקום כזה! וכל הכבוד למי שהולך ותורם מעצמו ולא רק משקיע ב"בניין האישיות של עצמו".....

מסכים אך את באמת חושבת שיש מקום ללכתפנאט2 המשודרג
להשפיע במקומות אחרים שעוד צריכים אותנו באריאל (אני שמעתי שההנא"ר לא רצתה שבוגריה יהיו רכ"שים ... למה אני לא יודע..ואני גם בטוח ששמעון בשמחה היה רוצה להציע את עצמו לרכ"ש אצלנו ..אלא אם כן הוא הציע ונדחה ע"י ההנא"ר) את מבינה שכול הרכ"שים שלנו היו מבנ"ע,חוץ מאליסף (בטל בששים) ולמה כי ההנא"ר מעדיפה לקחת אנשים שלא קשורים לתנועה מאשר לבוגריה שיורקים דם בשבילה
וואו...יורקים דם בשבילה....באמת מסירותsaroosh

ב"ה   

תראה, אני לא יודעת מה היה עם הרכ"שים.
האמת שלמשל בן דוד שלי היה אמור להיות רכ"ש והוא בכלל מבני עקיבא.

אבל זה לא העניין! תמיד יהיה מה לעשות באריאל! אז אף פעם לא נלך לעזור במקומות אחרים? אני חושבת שיש סוגי אנשים. יש אנשים שכמה שהם יהיו תותחים-עדיף שהם לא ילכו לעבוד עם אוכלוסיות במצב דתי ירוד. אבל יש אנשים שאמנם יכולים לתרום באריאל, אבל הם יכולים גם לתרום מאוד במקומות אחרים (כמו בנ"ע!) וכן חשוב שילכו לשם!                 

ואייי !את מממש צודקת!!!!!!!!!שירוש
שכוייח!!123

אם זה המצב, משמע שתנועתנו זקוקה להמון עזרה ותיקון, אז כדאי שתחזור אלינו;)

שמעון, אתה יודע שאנו אוהבים אותך

בצ"ל אריאל!

נכון!!!!שירוש

אני בעד ללכת לבני עקיבא ולעזור................ למרות שאני  באידיאלים  של אריאל.........

ברור שצריך ללכת אליהם לעזורפנאט2 המשודרג

אך לא על חשבון התנועה (אני לא מדבר על שמעון) ...

כמו שהרב בטיטו כתב בט"ש ""עניי עירך קודמים" מי שדואג לעניים בזמבאבואה כשאחיו נאנקים חוטא הוא"(חצי ציטוט)

גם זה...יוכי
וגם צריך לשים לב לפני שהוכלים לעזור, אם זה לא יפגע בנו הסיטואציה הזו... (אני לא אומרת שאנשים שם חוטאים נוראיים שיהרסו לכולם את החיים.... רק יש אנשים מסויימים שזה לא טוב בשבילם.)
אז בקיצור אתה ממליץ לכל בוגרי התנועה להתנדב בבנ"ע? (ל"תשרי.
להתנדב בכול דרך שאפשר למען עם ישראל,שמעון
ולבני עקיבא יש חלק לא קטן בעמ"י. כמובן אם לא צריך אותו באותו זמן באריאל, או שהכשרונות שלו מתאימים לזה יותר.
כמובן שחשוב לצייןשרי.

שזה בעייתי להיות בת בצוות בית מדרש (עשיתי את זה פעם בעוונותי הרבים).

פשוט כי יש בעייה שבת תעביר תכנים לבנים.

מהנאמר כאן התחלתי לחשוב-מיכל160

שבנ"ע ממש מסכנים ורק זקוקים לעזרתנו.

לא אוהבת את המושג "בוגד"אפוש

בס"ד

אני לא אוהבת להשתמש במושג בוגד קודם כל.!

א.איך הם קיבלו את היותך בוגר "אריאל"???

ב.במה אנחנו יכולים לעזור לבני עקיבא?

ג.במה אפשר לעזור לעמ"י?? (דוגמאות)....

ה.אתה לא יכול לצפות מאיתנו לשנות ת'עולם !

בתקווה לעתיד טוב יותר....

לילה טוב

ננסה לענות כמו חכם ולא כגולם...שמעון

א. לא היה לאף אחד בעיה עם זה, אפילו משהו מהעדה הנפרדת בקש ממני להעביר לו חולצתנועה תכלת שלנו, "לצחוקים". הוא גם אמר שמזל שיש את אריאל, שיהיה לבנ"ע לאן לשאוף...

ב,ג- לא חסרים דברים שעם ישראל זקוק להם. כל מפגש עם יהודי אחר הינו אתגר, להפגש עם יהודים אחרים, לעזור להם בכל דבר שהם צריכים- לדוגמה עכשיו בצפון ממש ממש צריך עזרה בחקלאות בעקבות המלחמה- טיילתי שם ואיזה קיבוצניק ביקש שנתרום יום עבודה ושתלנו כרם. לא חסר מה לעשות- רק להיות קשובים לצרכים של האחר. כדי לעשות את זה בקבוצה דרך גרעין חב"ב או משהו...

ה. בטח שאני יכול לצפות מכם שתשנו את העולם, אם לא אצפה מיכם ממי אצפה? רק זקנים ברוחם חושבים שאי אפשר לשנות את העולם. "(זה מזכיר לי סיפור קצר- כשסבתא שלי ברחה מגרמניה לאמריקה ערב מלחמת העולם השניה, היא עברה חקירה על ידי רשות ההגירה האמריקנית. הם היו נורא לחוצים למנוע כניסה של קומוניסטים, ושאלו אותה אם "רצית פעם לשנות את העולם?".סבתא שלי, אז נערה ייקית תמימה, ענתה שלא. האחראי על החקירה אמר לה(בתרגום חופשי לעיברית) "צעיר שלא רוצה לשנות את העולם- יש משהו לא בסדר אצלו".- מתוך הפינה שלי בטל שמיים, עלון20.

בתקווה שנרצה להתאמץ לעשות את העתיד טוב יותר, כי זה תלוי בנו,

לילה טוב

סעיף ה'.123אחרונה

ידעתי שאני מכיר מהיכן שהוא את הסיפור הזה...

אם אני עדיין קורא לפעמים את 'טל שמים', זה בגלל שאני מדפדף לראות אם שמעון הירש רשם איזה משהו בירחון...

בצ"ל אריאל!

אשרייך!עמית-טליה

כל הכבוד על המעשים שלך

אבל הוספת לי אהבה לתנועה שלי-תודה!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך