1. אברהם יאיר שטרן.
2.אני ממש מעריך אותו, ומרגיש קצת הזדהות איתו (במובן המעשי, לא של רמת הדוסיות) בעיקר אם יצא לכם לקרוא את עקרי התחייה שלו, אני מקווה שאין צורך לפרט (נרצח על קידוש ה', חי בהסתתרות).
3. בן 19 אבל זקן מאוד (כמו שנאמר "גיל זה רק מצב נפשי אתה נכנעת כשאתה מרים ידיים" אז אני הרמתי ידיים מגלובוס הזה).
4. ברור שבשרי, אנחנו זן טורף (בקרוב אחד את השני), אבל בשרי כבד, שייטל, דנוור, פיקניה, סטייק (רק מדיום וול), פילה, איירון סטייק... וכו' וכדו'.
5. לבן, כי החומים נחותים, סתם סתם, כי הם רצים מהר...
6. גבינה, תפו"א הרבה יותר יוצר אוטם עורק שריר החזה, מה שמוביל לדום לב, גורם המוות מס' 1 (יוההוווו תעשו כבוד) בעולם (אם אינני טועה).
7. מגנום. מישהו ענה לימון? אנשים כאלה צריך לצנזר...
8. תלוי באיזה אווירה אני... נראלי מה שיתאים תמיד זה ככה: (אההם אההם) שני שיפוד פילה בקר, אחד אסאדו מפורק על ברוסקטה, אחד עראייס, אחד סטייק מדיום וול.
8.5. זה עוד ארוך???
9. אממ, עקרונית עם כדי לא להיות מפונק (הייתי איזה שלוש ארבע שנים עם מאידיאל) אבל לאחרונה אני שומע שירים (אהה כיסופים, איך אפשר בלי?) מהמחשב וזה, אני לא רוצה לעצור כל פעם שאני הולך לקפל כביסה, אז בלוטוט.
10. לא יודע אבל פרימיום, כי ביוטיוב אי אפשר כשזה סגור ובספוטיפי זה מקפיץ שירים שאתה לא רוצה, ת'אמת בדר"כ מוריד אם התלהבתי על משהו...
11. וואו כאב ראש רציני, תלוי בתקופה אבל האלופים של כל הזמנים זה בוצר ואביחי הולנדר (גם היה לאחרונה איזה חודשיים שממש התלהבתי על להקת/ מקהלת{מה לעזאזל ההבדל ביניהם?} רוק כבד בגרמנית, ועל שירים בערבית, ועל שירי לכת של ארץ ישראל הישנה, ועוד משהו שלא יעזוב אותי, שירי מחתרות, יואווו, חיילים אלמונים "אך אויבים מרגלים ובתי אסורים לא יוכלו לעצור בעדינו" {כן כבר נעצרתי באשמת גזענות תקיפת שוטר ועוד, למי ששאל} שיר הביריונים "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום, נלחמה לדרור אחינו! נלחמה! ואם מת הדרור תחי הנקמה!{אני בניגוד אליהם דוס, ולא רואה את ההיגאלות הזאת כמנותקת מה' אלה להיפך "ובקשו את ה' א-לוקיהם ואת דוד מלכם})
12. בדר"כ זה יהיה חבר טוב ואז הכל סבבה, או שאחכה לו בסיבוב אם בדיחה ואחכה שישתה, אבל אם זה אח קטן (סורי לוליק) הוא חוטף את השפריץ לפנים.
13. נראלי דוב קוטב, חייב קור, ישן הרבה, חיה חכמה (קוגנטיבית אין חולק)...
14. מה התספורת הכי יקרה? - כימותרפיה. קניתי מחשב שחור שירוץ מהר -בסוף גנב לי את פרטי האשראי. ליטאי רואה חסיד אחרי השואה מחטט בערימת גופות, שואל אותו "מה אתה מחפש?" - עונה לו "שיירים מהר'בה". סתם, ברצינות? תעשו טוב לאנשים אחרים, זה כל כך קל...
15. למלא משאלות, איזה צחוקים הייתי עושה...
16. אמת, אני בלאו הכי איש דוגרי. חובה יכולים לדרוש ממך כל מיני דברים שתהיה חייב לעשות כי מילה זו מילה...
17. כפי שאמרתי ב3. אני לא מבין בעטנאולוגיעה, לא יודע לתייג (באמת לא, אם מישהו רוצה ללמד אותי אודה לו מקרב ליב).