ככה. הייתה ישיבה של צוות היגוי של הטל"ש והוחלטו כמה דברים:
ברמה העקרונית, טל שמים מנסה להפתח. כלומר, נמאס לי ואני מאמין שגם לכם לקרוא כל הזמן דעות של אנשים, בין אם אלה דעות חד פעמיות ובין אם זה טורים קבועים. ד-י-י-י-י!!!
ולכן אנחנו רוצים לעשות כל מיני שונות שונות ומשונות שלאו דווקא עוסקות בסירוב פקודה, ממלכתיות, קירוב לבבות ופורום מעורב.. למשל: פינת תרבות זה אחת כזו. אנחנו מתכננים עוד... גם לעוזיה השומרוני יש הפתעה. (חכו בסבלנות...)
ברמת התכל'ס: אנחנו צריכים:
א. פינת טיולים. בחור(\ה) שיודע לכתוב ברמה סבירה ומכיר מסלולים שרוצה, משתוקק\ת, מתאווה, או פשוט מסכים\ה לכתוב חצי עמוד על מסלול יפה ומומלץ.
ב. יומן של מדריכ\ה. מי לא קרא\ה את הספר "שרוך וסנדלים"?! ישר לפינה! טוב אז הרעיון הוא לכתוב משהו שיתאים לדוסים שלנו... אז צריך מישהו (או מישהי... די! נמאס לי! ההוראות מנוסחות בלשון זכר ומיועדות בעיקר לנקבות. יש יותר מדי בנים במערכת...) יצירתי בעל עבר בהדרכה. שיוכל לכתוב כל חודש עמוד על סיטואציות בהדרכה...
ג. קומיקס. יש לכם ידי זהב? יש לכם רעיונות מבריקים? (הראשון מביניהם) ישר אלי...
אז תפנו לאילן. (חחח, זה אני...) במסר אישי, או בטל שמים אימייל : tal.shamaim@gmail.com ואם אתם מהדור הקודם אז 0524295119. אם אתם לא אף אחד מהדברים שמניתי. תחשבו שנייה. מי מחבריכם הוא כזה. (זה בסדר, יש היתר על זה שאתם מויסרים...) ותגידו לי.
שלכם
אילן.