במהלך כל ההריון סיפרתי לה שיש לאמא תינוק בבטן והוא צריך לגדול וכשהוא יהיה מספיק גדול הוא יצא ויבוא להגיד לה שלום
לקראת סוף ההריון התחלתי להגיד לה גם שכשהתינוק ירצה לצאת הוא יעשה לאמא טוק טוק על הבטן ואז אבא ואמא ילכו לבית חולים כדי לעזור לו לצאת והיא תוכל לראות אותו ובזמן שאבא ואמא יהיו בבי"ח היא תהיה אצל סבא וסבתא.
אנחנו גרים קרוב לחמי וחמותי והיא אצלם מלא.. גם איתנו וגם בלעדינו אז ממש לא חששתי מזה שהיא תתגעגע אלינו או משהו. וגם במהלך ההריון יצאנו לחופשה של יומיים והיא הייתה אצלם ולא התגעגעה אלינו בכלל אז גם ידעתי שיעבור סבבה.
כתבתי כבר במקום אחר בשרשור שאני רציתי שתבוא לבקר אותי בביח. ב"ה הרגשתי מעולה אחרי הלידה אז בערך 4 שעות אחרי הלידה היא כבר באה לבקר אותי, אבל ממש לזמן קצר.. לא יותר מחצי שעה.
התלהבה קצת על התינוק אבל בעיקר זה היה לי טוב פשוט כי רציתי לראות אותה.
אחכ הייתה עוד 3 ימים אצל ההורים של בעלי וחזרה מהמעון עם חום אז בעלי חילק את הזמן ביני לבינה (הייתי עוד יום במלונית ואחכ חזרתי הביתה והיא נשארה שם עד שתרגיש יותר טוב)
בשלב הזה כבר כן הרגשתי צורך שלה בי אז השארתי את בעלי עם הקטנה לשעה בערך והלכתי אליה קצת..
בימים הראשונים ממש כן חוויתי איזשהי רגרסיה שלה, בכתה המון מכל דבר, התעצבנה הרבה.
השתדלתי מאד בימים האלה לתת לה מלא צומי. דווקא שלי ולא של בעלי כדי שלא תרגיש שאני רק עם התינוקת ובעלי איתה.
בסוף זה ימים שהתינוק בעיקר ישן אז יש משהו יותר מאפשר וזמן לתת צומי.
היום ב"ה היא ממש אוהבת אותה ודואגת לה.. כשהיא מתחילה לבכות היא ישר רצה אליה ושואחת מה קרה, רוצה לתת לה מוצץ, קוראת לה בשם חיבה וכו'.
ברור שיש זמנים מאתגרים יותר. ששתיהן בוכות, או שהיא רוצה ממני משהו בזמן שאני מניקה וכו'
אני משתדלת מאד להסביר לה ולתמלל לה מה שקורה (את רוצה שאני אביא לך ×, וקשה לך לחכות אבל אמא עכשיו מאכילה את פוצקית וכשהיא תסיים לאכול אני אביא לך.)
אני חושבת, ולדעתי כבר כתבו לך את זה, שכשלך ברור שאת עושה משהו שהוא טוב עבורו, בסוף גם הוא ירגיש את זה.
עם כל זה שהמציאות השתנתה, אין לי טיפת מצפון על זה שלקחתי לה משהו. להפך. אני יודעת שזה אחד הדברים היותר טובים עבורה. אני גדלתי עם אחים קרובים אליי וזו ברכה.
ואני לגמרי מרגישה שהתחושות שלי עוברות אליה.
בעז"ה שיהיה בקלות, בנחת, בבריאות והרבה שמחה