@מבולבלת מאדדדד שמתי לב שאת אוהבת אמת או חובה חחח מה אומרת לעזור לי להעביר את הצום?
אה שמותר לכתוב פה רק בלילה 🤭
@מבולבלת מאדדדד שמתי לב שאת אוהבת אמת או חובה חחח מה אומרת לעזור לי להעביר את הצום?
אה שמותר לכתוב פה רק בלילה 🤭
אבל אפשר תוכ לשחק
אמת או חובה?
פצלש או שהגעת לפורום באקראי?
(חחח לא מנומס מצידי, ברוך הבא לפורום...)
האמת אין לי מושג מי זה פצלש , הגעתי כי אני מכיר את הפורום והצום כרגע לא זז
תודה רבה נראה כמה זמן אשרוד פה
טאגב כך אבחר בעצמי אמת
חחח לא אין לי שום ניק אחר , חדשים? אני מכיר את הפורום כמעט שנה ו...
שמשעמם ממש אני מסתכל פה ושם (בסודיות בלי ניק 🙈) אם יש משהו מעניין
אם אמת אז מה עניין אותך בכרטיס האישי של מבולבלת?
אם חובה אז חובה עליך לכתוב את המילה מקדש בעשרה שפות שונות (אפשר עם גוגל טרנסלייט לא מצפה שמישהו ידע בלי זה...)
אהבתי שדחקת אותי לפינה ונתת חובה שלא יהיה לי כוח לבצע אז אהיה חייב לענות על האמת....
לגבי האמת מהפעמים שאני נכנס לכאן בחשאי אני רואה שהיא מגיבה די הרבה ודברים לפעמים אמיתיים חכמים אז סתם עניין אותי , נכנסתי כבר לכמה כרטיסים של אנשים מסיקרנות
שיפועהמשיקTemple
Храм
Ma'bad
Gbedoxɔ
Tempio
절
寺廟
寺
Տաճար
ტაძარი
הכוונה של ערוץ 77 ולא הפורום הזה ספציפית
לא זוכר נראלך אני זוכר מה גרם לי להיכנס לפה לפני שנתיים ומשהו?
אבל נראלי פשוט נתקלתי בזה כשחיפשתי איזה משהו ואז אהבתי את הרעיון ונכנסתי לפרוזה וכתיבת שירים ומאז זה התגלגל עד לכאן
שהגעת לפה דרך תגובות שלה...
אמת בשבילך...
מתי פתחת את הניק שלך?
הגעתי דרך תגובה שהיא תייגה את השירשור לא נכנסתי לכרטיס שלה בכלל חחח אבל לא משנה כבר שרפתי את עצמי חחח
אממ פתחתי לפני חצי שעה 
ונשמח שתענה על השרשור הכירות
Supernovaעם ריח מטורף, אז כנראה שעל זה
(לא אני הכנתי)
או על מרק כתום, אבל את זה יהיה צריך להכין. שווה לדעתך?
כמה שיותר טעים בכמה שפחות מאמץ אז העוגת שמרים לקחה גם אם את הכנת אותה והיה לה ריח פי כמה יותר טוב...
בלי קשר יהיה לך טעים לאכול מרק בחום הזה? ואני הולך על אמת
אני גם! הכי כיף
(עד שהתקלקל לי המזגן בחדר ונאלצתי להחליף לשמיכת קיץ
)
סתם חחח שמחה שאהבת 
ומאמינה בזה לגמרי
טוב יאללה אינלי שאלות כרגע אבל בוא ננסה כי אינלי כוח לצום הזהה
אמת או חובה?
הולך על אמת
בגרסה הדוסית זה הולך ככה כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד (רבי עקיבא שם שם)
וואלה לא מבינה ארמית אבל מכירה תמשפט חחח מה פירושו?
אבל אענה לך בכנות כנראה שיקח לי כמה ימים אבל בסוף כן.. (בגלל השיעמום)
למרות שאני אוהב לשוחח ולצוטט יש לי דעה שטיפה נוגדת את העולם הזה 😅
הפירוש זה כל מה שהקב"ה עושה לטובה הוא עושה
וואלה מסכימה לגמרי. אם היה לי מספיק כוח רצון הייתי בורחת מכאן גם חחח (יצא לי לעשות מכאן הפסקה של שנה בערך אבל אחר כך חזרתי)
אהה הבינותי תודה!
יאללה תורך אני בוחרת אמת
א. בזבוז זמן..
ב. אני נהנית מאוד אבל בתכלס זה קצת לברוח מהמציאות..
היתרון פה, שהכרתי פה שני חברים ממש טובים שלי שאני בטוחה שנהיה בקשר גם אחרי שאצא מכאן בעזרת ה'
אמת או חובה?
אני אוהב אמת אז אמת חחח
הממ
מה שאר הסיבות?
חחחח נחפור בנושא למה אינלי שאלותת
אממ לצערי יצא לי להכיר גם פורמים שהם לא כל כך דתיים בלשון המעטה אז חוויתי מכל העולמות
והגעתי בסוף למסקנה עם עצמי שבאמת אין אופטרופוס לעריות ממש כפשוטו ולכן אני מאוד נמנע להיכנס למקומות כאלה אף על פי שיש בחלקם אנשים נהדרים ממש בעלי עולם נפש רחב וגם מעניינים מאוד.
בסוף אני גם מבין את הצורך של אנשים לפרוק במהלך החיים שלי גם אני הייתי שם אבל הפורום בסוף זה פלסטר זמני לדעתי.
יש גם את העניין הזוגי שכרגע אני רווק (אבל בעזרת ה' היא עוד תגיע) ואני באמת מאמין שזוגיות היא טוטאלית בלי שום מחשבה אחרת... וצאטים הם בדרך כלל מעורבבים והאווירה שם מאוד קלילה וזורמת וזה טיפה מסוכן ויכול להסית את המחשבות מהטוטאליות הנצרכת הזוגיות.
סליחה על החפירה אבל הרמת להנחתה חחחח
אמת או חובה??
וואי לגמרי..
מסכימה ממש
והכל טוב חחח אם לר תחפור פה אז איפה?! סתם אבל וואלה בקשר לפלסטר זמני אני ממש מסכימה עם זה, אם כי כן יכול להיות שייפרקו וזה ייפתור להם משו ושסתם ככה המשו הזה פשוט יישאר בפנים ואז זה יותר גרוע.. אבל מסכימה לגמרי. זה גם שיקול שלי
אמת חחח אני מפחדת מהחובות כאן
את יודעת מיי
את אחת מהם
לא משנה כמה חם בחוץ
איזה כוח על היית רוצה?
אני גם מסכים שבסוף זה משחרר כי האנונימיות עושה את שלה.. אבל לדעתי יש משהו שורשי שמסתתר מאחורי השיתוף שהצ'אט לא יפתור , הוא פותר רק את הדובדבן מעל הקצפת
המטרה שלי בחיים היא להגיע עם מישהי לרמת שיתוף כזאת שאני יכול לשתף כמו אדם אנונימי בצ'אט , כמובן שזאת תהיה אישתי אבל עדיין חחח
אממ אמת הולכת לעשות מדרשה, צבא או שירות?
אמת, אבל עוד לא סגור סופית מה מי מו
אמת או חובה?
אמת- עשית צבא?
חובה- עליך להשאר בפורום בשבוע הקרוב ולפתוח כל יום שרשור של אמת או חובה (לא בטוח שהכל ייענה חחח ואני גם לא בטוחה שאני בעצמי תמיד אוכל אבל תצטרך לפתוח בכל מקרה)
ושבוע זה אומר שאם היום יום חמישי אז עד חמישי הבא כולל
🤭חובה - לצערי אני באמת נאלץ לא להתחייב לחובה הזאת כי זה משהו שישפיע עלי ויגזול ממני זמן יקר כי אני מכיר את עצמי כמו שהסברתי לך , אני מקווה מאוד שתביני את המצב ותתני חובה אחרת.
ולכן אין לי בעיה להגיד שהגיל שלי הוא 21 וחצי
וגם כי קבלתי חובה
למה את בשוק?🤔
ומה סיקרן במה שכתבתי עד כה אם אפשר לשאול?
תתייחסו לזה בתור שאלת אמת חחחח
תמיד אמרו לי שאני חיי על הירח
אז קפצתי לביקור
בסוף האנונימיות משחררת אז אין לי בעיה יותר מדי
או שאת מעדיפה משהו אחר לזיהוי

הדרכון לא בתוקף אז לא יעזור לך יותר מדי חחחח
בסדר נו אסתפק בפרטי חשבון בנק
ומגניב
טוב תשחקו/דברו בינכם אחזור תיכף חחח צריכה לגמור משו כמה דקות
תאמת שאלתי כי שאלת אותי על שירות מדרשה צבא וזה..
ובקשר לחובה סבבוש יאללה אז חובה עליך להגיד תגיל
שמעי הניק שלך הוא רגש הרגיש לי חובה להיכנס אליו
אני באמת בחור מאוד סקרן
קודם כל שאלה לגבי החיי ותן לחיות , מה דעתך כאשר יש פגיעה בעולם הדתי ? תחבורה מול שבת וכו'?
לגבי מה שאני דוגל אני חד משמעית מאמין במה שכתבת שעדיף אמת כואבת משקר מלטף,
תיהיו מי שאתם באמת בלי להתחפש למי שאתם לא ,
להיות גבר לא אומר להיות חסר רגשות למרות שהרצף הגברי רחב מאוד
יש לי עוד המון אבל זה מאוד ארוך חחחח
לגבי האינטואיציה אז שלי ברצפה חחח סומך יותר על אישתי לעתיד בקטע הזה חחחח
חחח בסוף אין שם יותר מדי דברים יותר קריטי לי הרווקה / נשואה וכו' לדעת איפה צריך להיזהר ולשמור יותר איפה טיפה פחות גם שאני "נופל" לצאט צריך להיות גבולות ברורים לדעתי
זה בארץ ישראל אחותי!! לנו יש ארץ אחת.
אני לא אבוא לעזה ולהגיד שלא ייסעו בשבת. אבל פה זה ארץ יהודית שיש רק אחת כמוה.. אני מסכימה עם חייה ותן לחיות אבל פה ספציפית זה די מתסכל דווקא
שני הצדדים בסוף אומרים טענות נכונות ואמיתיות אבל לדעתי הצביון היהודי של המדינה יותר חזק
סליחה שיצא לי פלצני חחח עלק פולמוס , ויכוח
אבל עדיין.. לערבים יש מספיק ערים/ארצות שלהם.. באמת לא מבינה בכלל למה הם גרים איתנו. וחילונים- נראלי שהם ידעו לכבד את הדת.. הבעיה בעיקר עם ערבים
בסוף זה שיקול רציני.. לגור בערים מעורבות זה אומץ ושליחות, מצד שני זה מבאס כי אי אפשר לשלוח תילדים לבד בשבתות חגים וזה שילכו לגינה או לא ידעת מה.. למרות שבערים גם ככה לא מומלץ אבל בכל זאת
למרות שאשמח שזה יגיע יותר מהר
אוף למה המשיח לא הגיע באמתת העולם כלכך הזוי...
שיר ווקאלי אהוב עליכם
(אני חייבת לציין שעד לפני יומיים השירים ווקאלים עשו לי יותר דכאון אבל שמעתי תאלה היותר יפים מבינהם כי בכל זאת אני חולת מוזיקה.. ואח שלי גילה לי על מאיר חג'בי לפני יומיים ויש לו ווקאלים מהממים ובעיקר 'עוקר הרים' שווה שמיעהה אהבתי ממש תמנגינה שלו)
1 אם אפשרי בסוף למחוק פה ניק?
2 אם את באמת תפוסה? את ממש לא חייבת לענות וזה באמת לא ענייני בסוף חחח
אין על מורכבות שיהיה לך בהצלחה ממש
דברים טובים מתחילים קשה
בנוגע לניק אדבר איתו שארצה ללכת
חחח יש בחינה..
אמן בעזרת ה'!!
סגור
ואמת- אם אנחנו כבר בנושא חחח
איך אתה חושב שתמצא את האשה שלך? שידוך/פגישה אקראית/אתר הכרויות וכו'.. כמובן שאי אפשר לדעת אבל בכל זאת
המצוי - שידוך
הרצוי - פגישה אקראית
הפחד - אתר היכרויות חחחח
שידוך חד משמעית מחברים משותפים
שדכנים לא בשבילי...
בסוף זה עולם מלא אמונה והשגחה צריך לדעת שכול מה ששייך לנו שלנו כבר רק צריך לחכות בסבלנות
יאללה אמן שיהיה באקראי חחח אין על אהבה ממבט ראשון
כואב לי על כל אדם שנמצא בסיטואציה הזאת
מוח נראלי
סתם חחח לא ידעת פתאום צץ לי.. ותעני גמאתת

טוב אז לשאלתך רגש שאלתי כי כבר כתבתי כמה פעמים שאני רוצה לדעת ממה להיזהר ולהישמר יותר.
נשואה לדוג זה באמת קו אדום שלא אעבור עליו , כבר רשמתי כמה אני חושב שזוגיות זה דבר טוטאלי
אחריו יש תפוסה ובקשר שזה גם לדעתי די בעייתי אבל פחות
ואחריו יש רווקה שזה יותר לגיטימי אבל בסוף בסוף אין בזה אידאל לטעמי ולכן אני לא נמצא בצאטים ובסוף אעלם מפה 🙂
זה לא שאני סנוב פשוט אני באמת חושב שזוגיות וקשר צריכים להיות טוטאלים ללא הפרעות
שאלתי אותה כדי לדעת גם לגבי הפורום הפתוח כאן , לא רק לגבי שיחה אישית חחחח
בסוף כל שיחה אישית תתחיל מהצאט הפתוח , קשר מתחיל לאט לאט לצערי אני מכיר את זה😅
אני מרגיש שאני דורך על ביצים כאן
חמוד?? לא יודע אני לא מרגיש חמוד

בעיני באמת גם כאלה שבקשר רציני פחות צריכים להיות באתרים כאלה אבל מצד שני תמיד יש תאלה שמתחתנות ושוכחות ממך ואת כאילו היי הבנתי שישלך בעל אבל מה את שוכחת אותי
סתם רוב הסיכויים שאני גם אהיה כזאת.. אין מה לעשות חח תאמת שבזמן שהיינו בקשר רציני באמת לא הייתי פה כי לא עניין אותי לדבר עם אחרים ולא היה לי זמן כי שנינו די עסוקים ועד שהיה זמן רציתי לדבר איתו..
אבל לכן זה מורכב חח כרגע אנחנו לא ממש בקשר אבל נעזוב תנושא
חוץ מזה שלדעתי אין סיבה לשכוח חברים/חברות
אני חושב שגם בתור זוג נשוי לאישתי צריכים להיות חיים שהם לא אני ... תחביבים , חברות עולם רחב כמובן שבסוף אני העיקר ואני משוש חייה כמו שהיא משוש חיי
ואם ארצה לפרוק או לשתף אני לא אחשוב ללכת לצ'אט או פורום כי מה הטעם הזוגיות הזאת אז?
לכן אני מראש חושב שמסוכן להתמכר לפורומים במיוחד מעורבים שתמיד יותר כיף לדבר עם בני המין השני בסוף..ולכן עדיף לא להיות
אבל בסוף זה לדעתי כמו שאמרת 'פלסטר זמני'.. בסוף כשיהיה לי בעל ברור שאפרוק את הדברים אצלו ואדבר איתו על הכל בעז'ה..
בוא נגיד שאחד הדברים שבאמת הכי הממ לא מגעילים אבל משו באיזור שם, זה גבר נשוי שמדבר בצאטים פתוחים (לרוב זה יהיה גברים חחח משומה נשים פחות) ובפרטי בכלל.. כאילו היי בשביל מה יש לך אישה?
וכן מסכימה גם עם זה שכל אחד צריך תחבר'ה שלו כי בסוף נשים צריכות לדבר ולא תמיד זה יהיה נושא שיעניין תבעל חחח כגון בישולים בגדים וכו'..
לצערי אני מכיר את מה שאמרת מקרוב יצא לי לראות דברים כאלה לא עלינו🥲
גמאני מכירה..
ו.. טוב יש מצב חחח ברור שמלכתחילה עדיף להמנע
יש תפילת מנחה בקרוב אז אני זזתי
נתראה אולי יותר מאוחר בסוף ישנתי כל כך הרבה זמן שאני אהיה ער עד מאוחר אני חושב
אהבתי שהחלטת שזה משמח אותנו.. מאיפה הבאת את זה?
ובהצלחה!
באמת תכננתי ללכת למנחה ושכחתי חחח תודה שהזכרת לי..
@רגש ו@אמת או חובה?? היה ממש כיף!! העברתם לי כמעט את כל הצוםם
(אולי) נמשיך בהזדמנות בעז'ה
איזה ישן (אני מרגישה נורא זקנה עכשיו)
מאז הבר מצוווש לכאורה, לא?
צדיק יסוד עלוםאחרונהשנכחדו ומתו לחלוטין
פה אני רק שנתיים (שנתיים יותר מדי 😿)
אני אומרת לה טוב נדבר, אוקי נמשיך לדבר בהמשך השבוע, טוב אז נדבר בהמשך, תעשי את זה ואחרי זה נדבר, אני לא יכולה לדבר עכשיו, אני עסוקה, אני באמצע משהו, אין לי ראש לשיחה ארוכה עכשיו, אוקי אז תחזרי אלי בהמשך, טוב אז אני כבר אחזור אלייך כשאני אוכל, נדבר כמו יותר מאוחר שיהיה יותר מתאים, טוב אז נדבר.
שעות... היא לא מוכנה לנתק. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.
אני כבר הרגשתי לא נעים כשהרמיזות הפכו לדרישה לסיים, והיא עדיין לא הפסיקה לדבר.
חשבתי שיש פה סמיילי של הלם, הזוי שאין😯
אין יותר חטופים!
אין יותר את הסמל הצהוב!!
ולחשוב על הדיבורים שהיו לפני שנתיים האם החטופים יחזרו ואם בחיים והכל... אין חטופים יותר, רן גואילי חזרררררר
תודה אבא, אין מילים❤️❤️
למען הסר ספק:
זאת ב-ד-י-ח-ה, אין לי כוונה לעשות משהו כזה
צדיק יסוד עלוםאחרונה
חסום לשעבר
קפיץמסכת אבות, פרק ה' , משנה כ"א

ללמוד לזהות לפני -
בעיקר אם מצליחים להכיר את המשפט
שנאמר לעצמך בראש כשזה קורה.
( לדוגמה: למה לא מספיקה לסיים מטלות בזמן.. כולם כבר הצליחו ב... )
יכולה להיות הדחקה רגשיתפתית שלגאחרונהאבל ממש לא לדעת? זה מעניין
לשבת כל היום מול המסך.
הגב והכתפיים שאני לא מוצאת איך להחזיק אותם.
העיניים שקשה להם להתמקד בבוקר כשהראש עדיין לא פעיל סופית.
המוח שרואה אורות מרצדים לפעמים כשאני לא ישנה מספיק.
לא מבינה איך אנשים שורדים ככה עשרות שנים.
לילה טוב, הלכתי להרפות את השרירים והמוח.
@קעלעברימבאר מכיל מדי ואני אדיש מדי
אז בכל מקרה יהיה שיח מכבד
ראיתי את פתח דבריו של הרב וצרם לי במיוחד אבל אצפה בעז"ה בכל הסרטון ואצביע ואשפיע