שלום לכולם,
קצת רקע - נשואה באושר 3 שנים (ללא ילדים)
בעלי גרוש +1.
והנה הסיפור - לא מזמן נקלעתי למצב רפואי במיון. כשנכנסתי לאפליקציה לבדוק על התשלומים גיליתי להפתעתי שיש לי ביטוח סיעודי וביטוח כללית פלטינום. התפלאתי. אמרתי לבעלי- איך זה יכול להיות? מעולם לא עשיתי ביטוח סיעודי.. בעלי שתק. ככה התחפרתי מס' דקות ולבסוף התמימות הכריעה- איזה כיף! אמרתי לו- כנראה שכשהתחתנו הוסיפו אותי לזה . (איזו תמימות) .ובעלי שותק.
השבוע, יצא לי להכנס שוב לאפליקציה ולהפתעתי גיליתי שכל הסיפור הזה קיים כבר כמה שנים. מהתבוננות מעמיקה אני רואה שת'ז שכתובה שם בכלל לא שלי!!!
מי זאת היתה?? גרושתו!!!!
מסתבר שבעלי משלם עליה ביטוחי בריאות!
אני התבלבלתי לא מטמטום -כי יש לנו אותו שם- (שזה הזיה בפני עצמה אבל עזבו)
דיברתי איתו ושאלתיו לפשר הדבר. גמגמם קלות.
התחלתי להתחרפן- למה לא סיפרת לי אז?? ראית אותי מסתבכת על הסיטואציה - למה לא אמרת לי???
הרגשתי חוסר אמון.
בכיתי המון. המון. לא הבנתי למה הוא רואה לנכון לשלם לה ביטוחים ( מילא, הייתה נחמדה אליו לאורך השנים . אבל לא)
כשנרגעתי - הסתבר שהוא עשה זאת לפני שנים מתוך רחמים עליה ולא ביטל עד היום.
שאלתי אותו -למה הסתרת את זה ממני? .טען שלא רצה להכאיב לי (ולדעתי ידע שזה יוביל לכעס מצידי)
באיזה שהוא מקום אני חוששת שיש לו עדיין רגשות אליה (למרות שטוען בתוקף שממש לא)
כי הרי איך אפשר להסביר סיטואציה שגרוש שנכווה קשות ממשיך לשלם מטוב ליבו על גרושתו??
הוא התנצל כמובן ואמר שיבטל את זה. (מעניין אם באמת יעשה זאת, מרגיש לי שמפחד ממנה)
ואני- אם לא הייתי עולה על זה - היה משלם עליה נצח סלע ועד. אוף זה פשוט מרגיז אותי!!!!