עברנו לדירה שהייתה במצב רע
ובנוסף השיפוצניק לא עמד במילה שלו לגבי מתי הם יסיימו אז נכנסנו לדירה מלוכלכת עם פסולת בניה ובאמצע צביעה וכו וכו המון דברים במצב מתסכל
והרהיטים שלנו לא התאימו במאה אחוז לסלון והיינו צריכים לחשב הכל מחדש והכל היה מסריח לי ומגעיל וסבלתי ממש
במשך כמה ימים השתמשתי בשירותים רק עם ניילון עליהם עד שהתרגלתי
התקלחתי ביום הראשון בבית הקודם(עברנו בתוך הישוב אז זה היה אפשרי)
ובקיצור אני מזדהה ממש והייתי אבודה ממש.
בעלי הצדיק עזר לי כמה שיותר לארגן וגם לחשוב מה יעזור לנו להתאים את הבית אלינו ושיהיה לנו נעים לגור בו..
נגיד החלפנו ברז וידיות במטבח
ביקשנו מחבר שינסר לנו את הספריה כדי שהיא תתאים בגודל למיקום שהתאים לנו
קנינו שטיח, כריות ספה, עציצים מלאכותיים ווילונות כדי שיהיה לנו נעים והרגשה של בית
אחרי חודש כבר עשינו פה חנוכת בית והרגשנו נעים להכניס לפה אנשים והרגשנו שזה כבר מקום שלנו..
ולאט לאט דברים מוצאים את המקום שלהם ונהיים מדויקים
הנה השבוע בעלי תלה לי מקרמה שהייתי באמצע שלו בחדר שלנו, וזה עשה לי עוד קצת טוב
אנחנו גרים פה כבר כמעט שנה(עברנו מיד אחרי סוכות) הבית לא חף מחסרונות, באמת שלא! ואנחנו מודעים לחסרונות שלו(נגיד ארונות מטבח ישנים שספוג בהם ריח רע.. זה מתסכל. או אמבטיה שמתוכננת רע..)
אבל הוא מתאים לנו ונוח לנו בו ולכל בית יש את החסרונות שלו, אז זה החסרונות של שלנו והכל בסדר...
קיצר חפרתי מלא
נתתי קצת טיפים
אבל בעיקר היה חשוב לי להעביר לך את התחושה שזה משתפר. שלא מרגישים יאוש לנצח. גם אני בשבועיים הראשונים שעברנו בכיתי לא מעט שעשינו טעות והיינו צריכים לשכור בית אחר(והרבה יותר יקר שפסלנו בגלל התקציב) ואני שמחה שבחרנו בבית הזה.