פתחתי פה כבר כמה שאלות בנושא
המחזור שלי לפני החתונה היה בין 27-28 יום בערך (מחזור לא סדיר) מאז שהתחתנתי ההפלגה רק הלכה והתקצרה. זה הגיע ל26 יום - 24 יום (שממש נלחצתי! והלכתי לרופאת נשים שהרגיעה אותי ואמרה שזה בסדר שאני כלה וזה מוקדם מידי להתחיל לקחת כדורים וכו והמדריכת כלות שלי המליצה על דונג קוואי שזה טבעי ולקחתי במשך שבועיים ואז הפסקתי לא היה באלי היה קשה לי עם זה) ואז כנראה שזה עזר והמחזור חזר ל27 יום.
ועכשיו המחזור הגיע אחרי 25 יום!! אתמול קיבלתח וממש התבאסתי שגם לא נקלטתי וגם ההפלגה התקצרה לי עוד לא הספקתי לעשות פרישה ובדיקה…כי הקדים. עכשיו במהלך החןדש אחרי שטבלתי היו לי ריגשות בשדיים ברמה מטורפת לא יכולתי לישון על הבטן ולגעת… אולי זה דימום השתרשות? או שאני חיה בסרט חח ?! עשיתי בדיקת דם להריון כמה פעמים ויצא שלילי. אף פעם לא עשיתי בדיקת הריון יש לי בבית ולא פתחתי ובאלי לנסות אפילו שיצא שלילי, מה אומרות? מיותר?
הייתי חייבת לפרוק אשמח שתגיבו לי אם גם למישהי המחזור התבלגן אחרי החתונה, מה ממליצות לעשות? הייתי אצל רופאת פוריות שאמרה לי שמוקדם מידי להתחיל להיכנס לכל הסרט הזה ואני יותר אפסיד מאשר ארוויח אם אכנס עכשיו לסדרת בדיקות אמרה לי פשוט לחכות.
מקבלת באמונה שלמה את רצון השם אבל קצת מתוסכלת
בנות תגיבו ליי