שלום,
בשוקולד למשל אני ממש מרגישה את ההבדלים באיכויות בין למשל צ'וקטה, אגו, עלית, ספלנדיד של עלית, כרמית וכו.
השאלה האם זה גם ככה בלחמניות שקונים במאפיות (לחמניות בשקל וחצי עד כמה שקלים).
כי אני מרגישה שיש מאפיות שהאיכות של הלחמניות פחות טובה ויש מאפיות שהאיכות יותר טובה.
אז אני לא מבינה - איכות הקמח משתנה בין הקמחים? משהו אחר במרכיבים או בצורת האפיה? ובסופו של דבר זה עולה בערך אותו דבר אז למה שהאיכות תהיה ממש שונה (למשל בשוקולדים המחירים משתנים)?
)
)

