מאנונימי כי שיתפתי גם בחיים האמיתיים.
הבן שלי טיפוס רגיש יחסית ומאוד נקי. גם המטפלת שלו שנה שעברה היתה מאוד חמה ואוהבת וסופר נקיה
השנה הוא הולך לגן פרטי לגילאי שנתיים עד 3, אבל יש קבוצה נוספת של קטנים יותר. סהכ 20 ילדים עם גננת ועוזרת
ככה זה בכל האיזור.
הלכתי לראות את המקום פעמיים ואין לי שום הפתעות.
הגננת מקצועית מאוד, יודעת איך ומה לעשות, קצת חזקה מידי בעיניי אבל משהו נסבל. העוזרת לא בריאה 100 אחוז, אני לא ככ יודעת איך להתנסח, מקווה שזה מובן.
יש לה משהו מאוד חד ולא עגול. נגיד הבן שלי נכנס עם התיק החדש וכולו מרוגש וחושש וישר היא שואלת אם יש שם על התיק, אמרתי לה שלא אז היא לוקחת לו את התיק, מורידה מהגב בלי לשאול והולכת לכתוב שם.
עכשיו נשמה, הכל טוב. לא יקרה כלום אם נכתוב עוד 5 דקות. תני לילד להתאושש מההלם, להחליט אם הוא רוצה להוריד את התיק, זה שייך לו, תשאלי לפחות.
אחכ היא ניסתה להרגיע ילד אחר ועברה בחדות כזאת והפילה את העגלה שהבן שלי שיחק איתה, זה קרה מתוך חוסר תשומת לב וחוסר מודעות אבל זה בדיוק מה שמפריע לי.
ראיתי אותה לפני וגם דיברתי עם אמהות ששלחו שנים קודמות.
כולן אומרות שהיא מקסימה ולא אחראית על החלק הדידקטי, היא יותר הבייביסיטר, היד הנוספת כשצריך וכו אבל זה עושה לי קוואץ בלב.
וגם, לא הכי נקי שם (גם את זה ראיתי מראש), יש ריח לא הכי טוב גם לא גרוע אבל אני רגילה למקום הקודם שהכל היה מצוחצח וריחני. נגיד המשחקים בגן החדש ישנים אבל יש מלאאא. באמת כמות מטורפת.
בקיצור אני מתלבטת מה לעשות
זה לא שיש לי אופציה נוספת כרגע אבל אולי כדאי לי כן לחפש?
אשמח לשמוע את דעתכן♥️

)