אז אני בתקופה האחרונה בתהליך פנימי שאני מבינה שאני עובדת בעבודה שאני ממש לא אוהבת.... וכמובן שזה גם מתבטא בהספקים, ביעילות.. ולא נעים לי ולא טוב לי שזה ככה
ובתקופה האחרונה הבנתי שאני רוצה ללכת לכיוון אחר וכבר התחילו לפרוח הניצנים של מה הכיוון וזה עוד לא היה לי סגור בדיוק מה אבל בערך...
מה שכן- היה ברור שאני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיק את העבודה שלי לגמרי ולצערי גם לא להוריד משרה. זה או 100 אחוז או כלום.
אז הבנו (בעלי ואני) שאנחנו צריכים לראות איך אני משלבת לאט לאט התמקצעויות כאלה ואחרות ולהיכנס לזה לאט לאט... ובינתיים לשרוד בעבודה שלי.
כל הזמן המחשבות שלי זה איך אני כבר עוזבת את העבודה...
כי גם אם להישאר באותו נושא, לפחות לעבור למקום קרוב בלי נסיעות הזויות... יש אצלנו מלא מקומות קרובים אליי ביותר מחצי מהזמן להגיע אליהם...
אבל...
זה להכין קו"ח
ולשווק את עצמי
בנושא שאני לא רוצה בכלל!!!!
לשכנע מעסיקים שכדאי להעסיק אותי ואני פשוט לא מסוגלת. כבר הגעתי לקצה ולא יכולה יותר עם המקצוע הזה. פשוט די זה כבר לא מעניין אותי ולא רוצה להתעסק בזה....
אבל יש לי הכשרה לזה אז למה שלא אנצל את ההכשרה המקצועית ואעבוד בזה בינתיים במשרה חלקית ואתמקצע במה שאני באמת רוצה?
ואולי תוכדי שאלמד את הנושא שאני אוהבת ואולי אעשה מין סטאז' בזה הנפש שלי תירגע ותצליח לעבור עוד תקופה בעבודה שאני לא אוהבת??
פשוט קרה שהיום כבר הבוס שלי רמז לי שאני חייבת להראות תוצאות של משהו שכבר מחכים מלמעלה שאני אראה תפוקה... לא היה נעים אבל מרגיש לי שכל מה שמתרחש כבר כמה זמן עכשיו מתבטא מבחוץ....
יש לכן תובנות? מישהי מזדהה??
תודה שקראתן עד כאן...
(אגב אני ניקית ממש מוכרת ומניחה שחלקכן זיהיתן... לונורא