לבן שלי יש חבר ,שניהם היו ביחד בגן ועכשיו עלו לכיתה א'. אנחנו גרים בניין לידם והם נפגשים הרבה למטה לפעמים כל יום, הקטע שהחברות ביניהם לא לגמרי בריאה..
הם הרבה נהנים ביחד אבל החסר כל הזמן מחזיק את הבן שלי 'על תנאי' כאילו, ועוד ..
נגיד שנה שעברה בגן לחבר היה קשה מאוד בהתחלה אז הבן שלי דאג לו כל הזמן היה רק איתו ולא שיחק עם אחרים כי הוא ראה שהוא עצוב וזה..
ואז אחרי כמה זמן החבר כבר החליק פנימה והסתדר ואז התחיל "לזרוק" על הבן שלי,ללגלג עליו,להוציא לפעמים ממשחקים וכזה.. כאילו נכנס לעמדת כוח אז חשוב לו להקטין אותו..
ועכשיו שהם עלו לא' הם גם הרבה ביחד,
ומה שעשה לי נורה אדומה זה ששאלתי את הבן שלי עם שיחק עם החברים מהבוקר תופסת (באנו בבוקר מוקדם ואז הוא שיחק עם הרבה חברים),
אז הוא אמר לי שיחקתי רק עם החבר x , שאלתי אותו לא רצית לשחק עם כולם? אז הוא אמר לי אהה החבר לא הסכים שנצרף אותם אז הסברתי בנחת ועדינות שאם לו חשוב לשחק עם עוד הוא יכול להגיד לו שהוא רוצה לשחק איתם והוא יכול להצטרף,אז הבן שלי אמר לי אבל אם אני אגיד לו אז הוא יתן לי סטירה חזקה (ובאמת החבר לא מעט פעמים מרביץ.. לפעמים משחקים יפה ולפעמים מרביץ.. לא המון אבל זה משאיר רושם..) ..
בקיצור,הבן שלי בוחר להיות איתו כל הפסקה אבל גם מפחד וגם מאובר אחריות עליו.. (הוא אמר לי שהוא איתו כי אין לו חברים אבל כשיהיה לו חברים אני יודעת שהוא יעשה לבן שלי לא נעים) הם לא באותם כיתות אבל מפגשים? מה לעשות?
אם הגעת עד לכאן.. אשמח לשמוע!!
)