קצת מביך אותי להתייעץ פה בעניין הזה בהתחשב בעובדה שזה לא סוד איפה אני עובדת, אז תנסו רגע לשכוח את זה טוב?
צריכה את עצותכן החכמות
אני בשבוע 17 ויש בבית בן 1.2 ובן 2.3.
ברקע יש ים של בדיקות לבצע תוך כדי ההריון כי יש חשד למום גנטי בלב העובר ועירוי ברזל פעם בשבועיים.
כרגע העבודה שלי היא חמישה ימי עבודה בשבוע בשעות סבירות משכורת סבירה בהחלט.
הציעו לי קידום בעבודה שהוא חלום בשבילי. מבחינתי זאת הסיבה שנכנסתי לעבוד במקום הזה מלכתחילה ויש לי את הכלים בתפקיד הזה להשפיע על ההסתכלות והטיפול בתביעות מסוימות שקרובות מאוד לליבי.
הדרישות מבחינתם זה פעם בשבוע עד חמש וחצי ושאר הימים עד ארבע, אבל זה דורש פעם בחודש וחצי נסיעה של שלוש וחצי שעות לכיוון לטובת השתלמות, יומיים ברצף (מבחינתם הם ממנים שהות של לילה), ובכללי יותר אחריות, יותר טלפונים וכמובן משכורת יותר גבוהה משמעותית.
כמו שניתן להבין הפלוסים פה מטורפים אבל מצד שני זה נשמע לי טירוף. בסוף יש לי קטנטנים בבית, אני בהריון אין לי מושג איך תהיה הלידה וההתאוששות והתקן הקודם היה מאוד נוח לאימהות (בשורוק) שלי
אבל התפקיד הזה לא יחכה לי. מי שאני עתידה להחליף יוצאת לפנסיה אחרי 43 (!) שנה. מבחינתם השאיפה היא שאתן פוש עד הלידה, אנחיל את עיקרי הדברים שבעיניי דורשים שינוי ואמא לחלד ואחזור ישר בלי להאריך.
בעלי מבחינתו חושב שכדאי ללכת על זה, ונותן גיבוי מלא
אני ממש רוצה להסכים איתו אבל מפחדת שאין לי מושג מה זה שלושה ילדים ובשביל קריירה (חשובה ככל שתהיה) אפספס את הילדים שלי.
מה אתן אומרות? מה הייתן עושות?