בקשר למשק בית אם אולי תוכלו לייעץ לי:
1. שמעתי שכשמייבשים בגדים במייבש אז הבגדים יוצאים כמעט כמו מגוהצים ,אם לא שמים הרבה מידי במייבש. ואפילו חולצות של גברים יוצאים טוב שלא צריך לגהץ .אצלי יוצא מקומט ואני שמה ממש לא הרבה בגדים, וחולצות גברים בכלל יוצא מקומט אז התייאשתי ולא מכניסה אותן בכלל למייבש, כנ"ל מכנסי אלגנט של גברים. תולה אותם על מתלה להתייבש. איך לעשות שבמייבש בגדים יצאו לא מקומטים ובמיוחד חולצות גברים?
2. שמעתי יש כאלה שמכבסים ציצית של גבר במכונת כביסה וזה לא נהרס להם, שמים על תוכנה עדינה. יש מישהי שעושה ככה שיכולה להסביר לי בבקשה איך היא עושה שזה לא יהרס? וגם מה לעשות שציצית לא תצהיר עם הזמן אחרי כביסות?
3. שמעתי שיש כאלה ששוטפות רצפה עם מגבות נייר רב פעמיות טובות שיקרות כאלה, יש מישהי שעושה ככה ויכולה להסביר לי? רק לתחזוקה שוטפת בערב של רצפה, לא שטיפה רצינית. בעיקר מטבח איפה שילדים מלכלכים.
4. יש בנות חרדיות שקונות כרובית קפואה וברוקולי קפוא של סנפרוסט/ חברה אחרת ? אם כן, אז צריך לברור או לבדוק את זה , ואיך בודקים? שמעתי דעה שעם כרובית וברוקולי לא להתעסק כי כמעט בלתי אפשרי לבדוק את זה מחרקים. יש כאלה שכן קונות ובודקות איכשהו? קצת חבל לי לא לקנות כי זה ירק טוב לבישולים ובריא. בנתיים אני לא קונה. יש כרובית קפואה של חסרת אבל זה ממש יקר אצלנו בחנות, כמעט 30 ש"ח ל 600 גרם אז א י לא מתכוו ת לזה, אלא במחיר רגיל לחבילה, אם אפשרי לקנות כזה?
תודה רבה לכל האמהות האלופות, סליחה על ריבוי השאלות, פשוט הצטבר לי, שיהיה חג שמח לכולן!!💕💕