שירים עם המילה שמש. מוקדש למי שמוקדש...מבולבלת מאדדדד
שמששששש☀️☀️☀️☀️מבולבלת מאדדדד
סופר נשימות- ושהשמש שתאיר כוכב אחר..מבולבלת מאדדדד
אל תלכי.... קרן שמש, לא נגמר לנו היום.....די שרוט
מצאתי רק עם שירת נשיםבת סוד
יש לך שמש בעינייםםם🎶בת סוד
שמש שמש - אריאל זילברפ.א.אחרונה
הכי כיף להטריל שמאלניםאני:)))))
להטריל ימנים יותר כיףקפיץ
איך את יודעת?אני:)))))
את מגדירה את עצמך שמאלנית?אני:)))))
אם כן, איך חדרת למחננו?אני:)))))
אני כאן 12 שנה...קפיץ

פעם אפילו הייתי ימנית. יש סיכוי שברובן

אה אז פשוט התקלקלת במהלך הדרךאני:)))))
הבנתי
להיות שמאלנית זה בקטנהמבולבלת מאדדדד

היא לומדת באקדמיה! ה' ירחם. והיא עוד נהנית!

בושה וחרפה!!

נו, זה מסביר איך היא התקלקלהאני:)))))
וואו. כמעט כתבתי את זה בעצמיקפיץאחרונה
מזל שאת כאן
איך מעבירים סחרחורת?קפיץ

מישהו יודע?

(כן. זה מקום מוזר לשאול, אבל קצת התייאשתי משאר העולם)

ימחק אחכ כנראה

תשתי הרבה❤️מבולבלת מאדדדד
^^אני:)))))
ולנוח/לישון
חחחח זה מהבוקר. ישנתי מספיקקפיץ
תאכלי גםאני:)))))

משהו מזין

הרבה יותר מדי דרישות קפיץ
את יכולה להמשיך להינות מהסחרחורת(:אני:)))))
לכן לא אמרתי את זה😅מבולבלת מאדדדד
❤️קפיץ
אצלי, קפה טוב!פ.א.
(רק עכשיו ראיתי את השרשור)

אבל יש סיבות שונות לסחרחורת, ואם זה משהו רפואי, כמו עקב מחסור בנוזלים והתייבשות, קפה רק יחמיר את הבעיה. במקרה זה, מים הם הפתרון.

אני לא שותה קפהקפיץאחרונה
ככה שזה בעצם הפתרון היחיד שאני לא יכולה להגיד שלא יעזור כי לא ניסיתי אף פעם
קר בירושליםצדיק יסוד עלום
האצבעות מחשבות לנשור 🥶
ממש לאמבולבלת מאדדדד
נעים כאן.

(אני בכיתה סגורה😂)

הלכנו לספרייה הלאומיתצדיק יסוד עלום
היה נעים ושקט 🤫
וואלהמבולבלת מאדדדד
נשמע כיף
אנשי הספרייה הלאומיתאנימה

מי אתם?

ומה אתם עושים שם?

באמת שואלת

עכשיו אני מבינה מה אתם עושים שם כל היוםאנימהאחרונה

סוף סוף מישהו מוכן לגלות לי את האמת שמעבר לתדמית האינטלקטואלית הנעלה של אנשי הספריה האלה.
תמיד חשדתי שמשהו שם לא נורמלי.

שמש שקרניתאנימה
מי שחכם ידע לקחת סוודר (ובערב מעיל טוב)
ממש לאאיגנוטוס פברל

נעים פה

(אני בחוץ בלי מעיל)

הרהורים מאתמול בלילה על אדם שhappened to be חרדיצדיק יסוד עלום

אתמול חזרתי מירושלים על קו 961 לבית שאן.

עליתי לאוטובוס, תפסתי את המושב הכי שווה, הפעלתי את האוזניות ורציתי להמשיך לשמוע את השיחה של הרב יעקב ואביתר בנאי ששמעתי בדרך הלוך חצי מקשיב חצי ישן

השתעממתי ושמתי מוזיקה

לידי ישב נער חרדי בן 20. אני לא מבין בחרדים אבל הקפוטה שלו היתה ארוכה במיוחד (כמו trench coat כמעט עד הקרסוליים), ומגבעת ייחודית שנראתה קצת כמו תחפושת. בכללי הוא היה נראה מאוד מוזנח וגם ישב בצורה שמוטה עם הרגליים למעלה, והכיפה שלו היתה די מלוכלכת... היה לו זקן שמומח באופן לא שווה והוא לעס כל הזמן את הפאות שלו.

עלה "כרטיסן" וכולם הגישו לו את הרב-קו, והפלא פלא לידידי מהספסל השכן אין רב קו. כעסתי עליו כי אני חלק מהעדר ועכשיו הטרנד זה לכעוס על חרדים וכיביתי את המוזיקה (כבר התייאשתי מהשיחה של ר' יעקב ואביתר) והחרדי אמר לכרטיסן "אני מדבר אתך בכבוד, תדבר איתי בכבוד" והכרטיסן ענה לו: "מתוק, יש לי את כל הלילה, תביא תעודת זהות וכתובת מגורים"... באיזשהו שלב הנער החרדי נשבר וקיבל דוח. הוא קרא אותו וצחק פתאום בצחוק מריר והסתכלתי עליו וחשבתי שהוא פשוט הדבר הכי אבוד בעולם והכי עצוב בעולם. הכרטיסן ירד והחבר נשאר.

היו מאחוריו כמה חבר'ה גם עם פאות ארוכות אבל כנראה מתנחלים או משהו, ובין כך ובין כך גם הם כמוהו בשבר תרבות כלשהו. הוא הסתובב בהתלהבות מרושלת אליהם ונשען על המושבים ופיטפט וחשבתי שהם החבר'ה שלו או משהו..

וזה הוא התיישב והוציא וייפ (vape, סיגריה אלקטרונית) ואין דבר שיותר מקומם אותי מחרדי עם סיגריה אלקטרונית, כי זה בדיוק סימפטומים בלתי נגמרים של חברה בדיקדנס... אבל הוא לא עישן בו נראה לי.

באיזשהו שלב ראיתי שהוא עוד פעם הסתובב אליהם והיה שם ויכוח אז הורדתי את האוזניות והקשבתי והפלא ופלא הם בחרו דיון מאוד מקורי - האם צריך להתגייס. והחרדי שם דיבר בלהט ובהתלהבות "אם השם לא ישמור עיר שוא שקד שומר" והם ענו לו בהתלהבות יתרה: "אבל עדיין צריך שומר!!!!! ואז הוא לא ישמור לשוא!!!!!" והחרדי דיבר עם אגודל מונף והם עשו הו הו הו והחזרתי את האוזניות כי זה היה קלישאתי מדי.

בכל מקרה שכחתי ממנו והמשכתי בחיי הלא מעניינים, ואז בתחנת דלק ליד מושב רוויה האוטובוס עצר להפסקה. ידידנו החרדי ירד מהאוטובוס והשאיר את הציוד האישי שלו על הספסל ואחריו עוד אנשים ירדו. אני ירדתי לעשות פיפי בשיחים וחזרתי מהר לאוטובוס והבטתי באפטיות באוויר.

לאט לאט כולם חזרו והנהג התניע ויצאנו לדרך, אבל ידידנו החרדי לא עלה. ראיתי את זה ולא צעקתי לנהג וחשבתי שמגיע לו... הוא אפילו לא שילם על הנסיעה 💁🏻‍♂️

ואז הפלא ופלא מנופף בריצה מרושלת החרדי ידידנו ובאוטובוס כמה חרדים מחוייטים עם בלוריות של דוגמנים ווייפים צועקים: "נהג נהג תעצור יש שם מישהו" אבל הנהג שם פס ונסע.

הגעתי לבית שאן ואמרתי לעצמי: בואנה מה הוא יעשה? וגם נשארה לו שם שקית. הסתכלתי לתוכה והיה שם אוכל כלשהו...

אז התנעתי את הרכב ונסעתי לרוויה. היו שם כמה חרדים עם רכב תקול או משהו שנופפו לעוברים ושבים לעזרה.

פניתי אליהם ושאלתי "תגידו איפה החרדי שאיחר את האוטובוס?"

והם ענו: "הוא כבר התקדם, למה מה אתה צריך?"

ועניתי: "הוא שכח דברים על האוטובוס"

והם אמרו "אה הוא באמת אמר שהוא שכח שם את המרק שלו. אז עכשיו זה המרק שלנו"

ואמרתי "מסכן, נראה פלופ"

והם אמרו "אין מה לעשות, זה הירוק, הוא גורם להרבה חבר'ה לאבד את זה"

ואחד מהם עם שיער בלונדיני בהיר כמעט לבן אמר לי "יש הרבה חבר'ה עם הירוק, הרבה חבר'ה צריכים את זה"

ואז חזרתי והרגשתי הרגשות מוזרות.

מי זה הנער הזה?

מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך?

אמא שלו יודעת שהוא אבוד?

למה הוא מנהל ויכוחים אידיאולוגיים כשהוא בבירור רחוק מיראת שמים ואומלל בכללי?

האם יהיה לו טוב בחיים?

אולי עם גישה כזו (לא משלם על הנסיעה בעזות מצח, מתווכח שלא צריך להתגייס, מעשן וייפ כמו אחרון הניהיליסטים, מאחר לאוטובוס דווקא הוא מבין כולם) - אולי מגיע לו שהחיים ידפקו אותו?

עד כאן

מעורר מחשבהאני:)))))אחרונה
מתי התקופה הזאת תיגמרהרמוניה
כשתתחיל תקופה אחרתאני:)))))
שתהיה לכולם שנה טובה!קעלעברימבאר
לדעת בית שמאי
לכל האילנותפתית שלג
רק לאילנות שמחמיריםקעלעברימבאר
כי אני מכיר עץ שהוא מקל
Approved 👍🏻צדיק יסוד עלוםאחרונה
אם הייתי רואה את התמונה הזו באינטרנטקפיץ

הייתי מקנאת באנשים שחיים במקומות שנראים ככה

(מטורף גם שלא זכרתי כלום על מתי זה היה, לא באמת, אבל קצת)

היית קטנה?הרמוניה
כן תמיד במציאות הכל נראה שונהפתית שלגאחרונה
אין אדם ז'אק שירק אלא מתוך שמחק🎶קעלעברימבאר

אולי יעניין אותך