בחופשת לידה עכשיו, אחרי לידה שישית ובסבירות די וודאית, אחרונה.
בשכל- מבינה שזהו. בראש שלי היה תמיד רצון לשישה ילדים, תמיד שאפתי לזה. בעלי התלבט מאוד על השישי וממש ביקשתי ואמרתי שזהו, רק עוד אחד וזהו..נחשו מה..
מבינה גם שכל ילד הוא עולם ומלואו ודורש המון הקשבה, פניות, הבנה והתכווננות לעולמו הפנימי, לךצרכים הייחודיים לו. וגם, לילד יש צרכים פיזיים- לא רק לחם וגבינה, ילד רוצה גם פינוקים, ובגדים ואני רוצה לתת . תוסיפו את הדאגה שיש בכל הריון שהעובר יהיה בריא וההריון יהיה תקין, ומה יקרה אם ח"וח..
אבל הלב... לא מאמין שזהו. אלןו היו חיי במשך 13 שנה, הריון הנקה הריון הנקה. מה זהו? אני כבר לא אתמלא? אני כבר אל ארגיש בעיטות? זה הגיע לרמה שהקטן כבר גדול מידי לעגלת אמבטיה אבל אני דוחסת אותו בכוח כי דוחה את המעבר לטיולון.. שלא לדבר על הבכי שהיה שארזתי את ה0-3 חו' ואת החיתולים מידה 1...
אוח, כמה אני מקנאה בחברות שלי שאומרות שהן סיימו והן שלמות עם ההחלטה.
מה גם שמבחינת בעלי אין מצב לעוד אחד. ממש סגור חתום נעול
כואב לי
מבלבל לי
ותוך כדי זה אני מכריחה את עצמי לשמוח ממנו ולהיות בכאן ועכשיו. מצלמת מלא תמונות שיהיו מזכרת...
אז מה אני רוצה?
לשמוע אם יש כאלו כמוני. שהסיום של השלב הזה היה כבד ומורכב עבורן, ואיך אפשר לרכך את זה?
חברה אומרת לי- אבל עכשיו יהיה לך זמן בשביל עצמך, להתשתכלל מקצועית ולצאת מהבית בלי הלחץ להספיק ב2 לגנים, וזה נכון, אבל עדיין..