נשואה 6 שנים עם ילדים, בעיקרון הכל איתנו טוב, התחתנו בשידוך אבל היה קליק מיידי, שנינו אנשים חכמים מוצלחים בוגרים עם מידות טובות, והיו תקופות ממש יפות
אני עובדת במשרה בכירה בחברת הייטק, בעלי היה עצמאי עד לאחרונה ולפני בערך שנה התמנה למשרה ניהולית בחברה גדולה
לפני שעשה את הצעד הזה ביררנו טוב מאד מה יהיו ההשלכות כי אנחנו גם ככה אנשים עמוסים ותוספת של עוד משרה ניהולית הפחידה אותי מאד
אחרי שביררנו וחקרנו ואפילו היה שם לתקופת נסיון הוא אמר לי שבגדול רוב השנה הוא יכול לתחום את הפעילות לשעות הבוקר משהו כמו 8-5 ואחר כך אפשר לכבות את הפלאפונים ולשכוח מהעבודה
תכלס המציאות היום שזה אפשרי, לרוב אין אצלו דברים דחופים ברמה שחייב לעשות שיחה בערב ולא יכול בבוקר שלמחרת, אבל הוא פשוט לא שם את הגבולות
עונה לטלפונים בכל שעות היום, יוצא לפגישות בלי חשבון
עכשיו לדוג בגלל המצב אני עובדת מהבית ולבד עם הילדים, פתאום ב4 וחצי אני מגלה שהוא לא נמצא
מתקשרת אליו והוא עונה לי שבפגישה ויחזור אחר כך, הפגישה כנראה עוד לא הסתיימה
המצב הזה גורם למלא ריבים וחיכוכים אצלנו, אני אומרת לו שאני לא בנויה לדבר הזה שהוא יוצא לפגישות מתי שבא לו, חוזר מתי שבא לו, בקצת זמן שהוא בבית הוא או במחשב או בטלפונים אבל הוא לא מבין את הבעיה, לא חושב שיש במצב הזה בעיה בכלל, הוא טוען שאני מנפחת ומגזימה, וכל הסיטואציה הזו גורמת לי לשנוא אותו ולהיות מרוחקת
אני כבר כמה חודשים עם אבן על הלב שרק תופחת ותופחת ועכשיו בזמן המעצבן הזה שאני כל היום בבית עם הילדים אני פשוט מתחרפנת
הוא מאד אוהב את העבודה שלו היא באמת מלאת שליטה וכח אבל מרגיש לי שהחיים שלי נהרסים ואין לי מה לעשות עם זה

אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה