אחרי כל הדיון המפרך..שימו לב לבחירה שלי-בקטנה

נו באמת=\בקטנה

עידן רייכל, מוש בן ארי, מיכאל גריילסאמר, ו2 מתיסיהו..פרטים בהמשך..

יומטוב=]

אממ....דתייה מוחלטת
בחירה של???....
של זה- והנה הפרטים חברים, יאללה בקטנה

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t134103#1273797

טוב שימו לב. מוש בן ארי- אנשום,+דיסק בונוס 5 שירים מהופעה. הדיסק- מעולה..! צריך לשבת עליו ולהקשיב לו, לא מסוג הדיסקים ששומעים ככה סתם ועוברים ליד האוזן.. מהמוכרים שבו-לרדת מהסוס \טיפה בנחל [שטחנו ת'אמא שלו בגלגלצ]\ וזיכרון אחד מושלם.
הדיסק דיי שקט ורגוע יחסית לכל מה שהיה למוש עד עכשיו. יש כמה קצביים ושמחים אבל יחסית הוא מתון הפעם. נדמה לי שהוא עלה 70..עד כאן מוש

הלאה- מיכאל גאיילסאמר- מכירים אותו זה? הריצו אותו הרבה בגלגלצ עם השיר-" יאללה בואי" שהוא שר בו גם קצת צרפתית, אהממ לאלבום קוראים 'מתעורר' נראה לי שזה הראשון שלו, או שסתם לא שמעתי עליו לפני כן, גם אפשרות. בקצרה האלבום שמח וכיפי לגמרי, הוא חידש בו את חלליות של רמי פורטיס וברי סחרוף, והוסיף לו קצת, חידוש נחמד אבל אין על המקור, מה עוד מוכר שם? רץ בגלגלצ -לא נרדם [אישתי היקרה] וזהו. שם בערך הפסיקו איתו. הבחור משעשע מאוד, אמצע החוברת יש קומיקס שלו ושל חברים שלו משו בדיוני פיות וגיטרות, עוד לא עליתי על המורכבות שבזה, סטלן ונחמד, והמחיד סביר..60. שווה את זה לנסיעה ארוכה ומשעממת.

עידן רייכל-הפרוייקט הדיסק האחרון,'בין קירות ביתי' האמת היא שעד עכשיו היה לי את של חברה עד שהחלטתי להית נחמדה ולהחזיר לה אותו, קניתי לעצמי. נהנים מכל שניה איתו, אבל אני משוחדת אז נעזוב, יש בו דיסק נוסף עם 'מנעי קולך מבכי' שעידן כתב לגלעד שליט. אממ רוב השירים שם מוכרים אתם יודעים-רוב השעות\  מי נהר\ שאריות של החיים\ חלומות של אחרים..כל אלה שעלו למצעד השנתי בגלגלצ [ולעשירייה הראשונה כבודד=]!!] חוצמזה יש שם גם קצת ספרדית\ אנגלית\ רוסית ומרוקאית נחמד מאוד, אכן עונה להגדרה מוסיקת עולם.. הבנאדם קצת נכנס לזה יותר מדיי עם ה'עולם' אבל זרמנו איתו ויצא אחלה דיסק. שווה כל שקל.

הבאים בתור קצת קשה לי לומר עליהם משהו מהסיבה הפשוטה שקניתי דיסקים בלי לדעת מי הזמר- מתיסיהו. קניתי את הדיסק של ההופעה שלו והאחרון שלו- זה עם 'וואנ דיי'(=one day) שהוא שר עם אינפקטד משו
קניתי כי נשמע לי טוב וואלה לא מאכזב בכלל..!בדיסק של ההופעה יש קטע של ביטבוקס שאתה פשוט מקשיב ומתחרפן מאיך בנאדם מצליח לעשות את זה.. הוא שר קצת בעיברית עם מבט אמריקאי נחמד מה שעושה את הדיסק משובח ..["ד' שפתי תפתח ופי יגיד תהילתך" ועכשיו שוב במבטא.. תודו שזה יפה..]

והכי חשוב שהכל הכל הכל ברגאיי יפה ולחבר'ה שבינינו שחשוב להם כל ה..זה- הבחור דתי, ו..נו אתם יודעים מיהו, אז לחובבי הרגאיי, מומלץ כל שקל, החדש שלו עלה 70 נדמה לי, וההופעה אולי סביבות ה65..הכל 60\70 בערך

טוייב עד כאן.
נשתמע בדיסקים הבאים .

יומלא מוסיקה, מקווה שהועלתי =]
טוב ושמחה

אני לא מאמינה שקראתי את הכל.. :Oהדריכני
תתחדשי ותהני..
ושיצא רק דברים טובים!!
לא מכירה את הכל עידן רייכל אחלה בחירה..

חח....דתייה מוחלטת
קראתי בערך...
את אומרת שמתיסיהו טוב?? יש מצב את מעלה לפה שיר או שניים - בשביל לדעת?? כיone day באמת מעולה...!!
מגניב לך.. הלוואי עלי 300 ש"ח...
אבל לקח לך שנים!!
חח אכן כן, הייתי קצת עמוסה בזמן=\בקטנהאחרונה
אז לא ממש יכולתי לממש את הזיכויים..
מי מכיר את הקלידים של KORG?נ א

דגם Pa700 ORIENTAL

מי כאן מנגן על קלידים (אורגנית)?נ א

אתם גם אוהבים את הכלי הזה?

אני מנגן על קלידים...

....צאצא

אני מנגן, וגם די עושה אירועים בקטנה, אבל האמת שלא אוהב את הכלי הזה

יש כלי אחר שאתה אוהב?נ א
יש כאן עוד מי שמנגן על זה?נ אאחרונה
20 שנה לגירוש מגושד קטיףשירים חדשים
תווים לחלילית לשיר מי אוהב את השבתאהבנו
היי זקוקה בבקשה לתווים מלאים לשיר מי אוהב את השבת. תודה ענקית!
הינה:מטרינולוגאחרונה

C  C  D  E  G   G  F  E  D  C

מחפש תווים לשיר 'שובי נפשי' בלחן של הרב קרליבךחופר
ולא לפסנתר
איך מפרקים אקורדים בליווי בפסנתר ביד שמאל?בית פרטי

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם.

מנגנת בפסנתר קלאסי.

רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.

מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.

מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד

אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?

תודה!

אפשר להתחיל מהפשוטאגוז16

קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)

ושל 3\4 לעשות 3 פעמים

כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר

פירוק אקורדיםחובביםאחרונה

אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.

מקווה שסייעתי לך.

משנכנס אדר - מרבים בשמחה!שירים חדשים
איך אפשר להרגע מהנגינה?אנונימי (פותח)

יש לכם רעיונות איך אפשר להשתמש בנגינה לריפוי, להרגע?

זה מה שהרבה אומנים עושיםשדמות בחולות

מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.

שאלתי את הAI:

נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:

1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.

2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.

3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.

4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.

לנגן מלודיות מאוד פשוטות, מרגיע אותיאחו

מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.

אולי יעניין אותך