בנות אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי..
לא מספיק שיש את המלחמה והאזעקות והריצות והפחד בלב כל רגע וכל ההתמודדויות שגם ככה כולםםם על הקצה ממש
אז היום נודע לי לראשונה שהשכן הצמוד שלנו פגע מינית בעבר בכמה וכמה נשים!!!!!! בנות לא היה לי מושג ולא ידעתי את זה ואנחנו גרים כמה שנים צמודים אליו, כל יום מדברים, הילדים מדברים איתו הכלל ולא מספיק כל המצב המזוויע הזה נחשפתי היום לעדויות ממקור ראשון של כמה נשים שנפגעו ממנו מינית בעבר ורק לקרוא את זה היה לי קשה קשה קשה קשה אני לא קוראת חדשות ולא נכנסת לזוועות כי הלב לא יכול להכיל אבל לדעת שמי שצמוד אליי השכן שכל יום רואה ומדבר עם הילדים שלי הייתי חייבת לקרוא!!!
וקראתי וקשה לי קשה לי קשה לי אוף למה קראתי כועסת על עצמי שקראתי אבל גם לא כי יודעת שרציתי להבין עם מי יש עסק ולהגן על המשפחה שלי אבל התיאורים האלה עשו לי רע ואני הרגשתי נפגעת משנית וכולי מוצפת
נכון שזה היה לפני כמה שנים והוא כבר ישב בכלא מסתבר אם הבנתי נכון אבל עכשיו הבנאדם חופשי ומדבר עם הילדים שלי וצמוד אלינו!!!!!
ואני לאאאא יודעתתת מה לעשות
גם לא יודעת מה לעשות עם מה שקראתי והמוצפות והמצב הנפשי שלי שגם ככה מהמלחמה
וגם לא יודעת מה לעשות כי איך נעבור עכשיו דירה??? איך??? הכל יקר בשמים וזה מלחמה ויש פרוצדורה של ככ ככ ככ ככ ככ ככ הרבה דבריםםם שאני לא יכולה לחשוב על זה
אבל איך נישאר לגור ליד עבריין מין מצד שני?????????????
מי שיכולה לעזור לי לחשוב רציונלית כי אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות