רציתי להתנצל שנשים נפגעו ממה שכתבתי,אני לא התכוונתי בכלל לכתוב משהו פוגע,ולכן חשוב לי להבהיר מה כתבתי .
כתבתי בתגובה לאישה שבהריון בסיכון, שלשמור על ההריון זה דבר מאד חשוב ומשמעותי למען עם ישראל.
זה לא המצאה שלי,מאז ומעולם חז"ל וגם המנהיגים המדיניים שלנו (בן גוריון ומשה שרת) הדגישו את חשיבות הילודה, ואת כוחה המכריע של הדמוגרפיה בכיבוש הארץ.
הבנתי שהמשפט שכתבתי שלהיות בהריון זה לא מצטלם כמו בטנק פגע בנשים שבעליהן מגוייסים.
חלילה וחס שאתכוון לפגוע בצבא - בחיילים או בנשות חיילים.
הצבא ואני חד הם, כי כולנו יחד באותה חזית ובאותו עורף .הצבא מורכב מכולנו,ולכן חלילה שאזלזל בחייל כלשהו.
כולנו במשפחה מגוייסים כמו עוד המוני נשים ומשפחות בעם ישראל. בכולנו פגע האבל והשכול (ואני לא רואה צורך לפרט על גבי הפורום איפה ואיך,בשביל שיהיה לי מותר לכתוב את דעתי)
אני חשבתי על המשפט הזה מהכוון שלנו - הנשים,שאנחנו בהריון לא "מצטלמות טוב" ועם הילדים וה"פליטות" וכו' הבגדים לא בהכרח נקיים... לכן למרות שאנחנו "לא מצטלמות טוב" זה כן תפקיד מאד חשוב,ויש לו השפעה חשובה מאד!
ואת המשפט הזה שכתבתי חשבתי בעקבות תמונה של גיסי במדים על טנק בווטסאפ המשפחתי, אחרי הלידה - הוא שלח לנו ברכת מזל טוב והוסיף צילום סלפי שלו עם מדים בטנק. והשיח בקבוצה היה כמה התינוק החדש חשוב לעם ישראל.הם נלחמים בחזית ואנחנו ממשיכות ללדת ולגדל ילדים.וכמה זה מעודד ומנחם -לידה.
אני מצטערת אם מתוך טעות לא הובנתי נכון ומישהי נפגעה.
בתפילה ותקווה שנמשיך יחד לתרום כולנו בכל מקום שאנחנו, בחזית ובעורף באהבת ישראל.