שוב על שינה של תינוק.
כבר כתבתי פה שמאז ומעולם התינוק שלי לא ישן טוב
הוא בן 5 חודשים וזה מחמיר מיום ליום.
במשך היום- אני מזהה את העייפות, מנסה להרדים אותו- הוא נרדם רק בהנקה, וברגע שאני מניחה אותו מתעורר. החשכתי את החדר, ניסיתי בעגלה, במיטה שלו, במיטה שלי, כלום לא עוזר. ישן רק ביחד איתי תוך כדי הנקה.
בלילה אותו סיפור. מתחילה הרדמה מוקדם. יש טקס שינה והכל. חדר חשוך, שירים מרגיעים. לפעמים הוא נרדם לבד במיטה, לפעמים בהנקה, אבל תמיד מתעורר אחרי גג 40 דקות. ומשם זה גלגל מעצבן- הוא דורש הנקה, נרדם חזרה, ומתעורר שוב כל רבע שעה. הוא יכול לילה שלם לינוק (מניקה בשכיבה כי אני חייבת שעות שינה וזו הדרך היחידה מבחינתי.. לפעמים הוא מתעורר ורוצה הנקה רגילה בישיבה ואז אני קמה בשבילו).
חוץ מזה הוא תינוק מהמם ושמח ופעלתן ברוך ה, אבל אני חייבת חייבת את השעות האלו בערב לפני שהולכת לישון כדי לתפקד לעצמי, בשביל האפשרות לצאת ולהשאיר אותו עם בעלי, בשביל המרחב האישי שלי. חייבת פיתרון. מה גם שהוא תכף נכנס למטפלת ואין לי מושג איך היא תזרום עם הלוז שלו.הדבר היחיד שחשבנו עליו זה לתת מטרנה בתחילת הלילה שישב לו יותר טוב בבטן. אבל לא נראה לי שהבעיה היא רעב, אלא צורך תמידי בקרבה שלי וחוסר יכולת להירדם בצורה עצמאית ורדועה.
אשמח מאד לשמוע מנסיונכן כיוונים לאן להתקדם. אין לי אלפי שקלים להוציא על ייעוץ שינה אז מעדיפה להסתדר בלי. אבל באמת שמרגישה תקועה כרגע..