חיפשתי מתכון לחזה עוף בתנור והגעתי למתכון לחזה עוף במייפל, לכאורה נשמע נפלא (קישור למטה).
הכנתי פעם אחת לפי ההוראות בדיוק ויצא סתמי ובכלל לא היה אפשר להרגיש את המייפל (שמסתבר
שמייפל מקורי הוא יקר מאדדד אז חשבתי לפחות ארגיש אותו...).
ניסיתי להכין פעם שנייה והכפלתי את התבלינים והמייפל כפול 2.5 ממה שיש במתכון (חשבתי אולי
זאת הייתה הבעיה) ויצא כמו בפעם הראשונה.
אז אני לא מבינה - האם אני עושה משהו לא נכון, או שהמתכון לא טוב, או אפשרות אחרת?
תודה
אני חדשה בבישולים אז לא הכי מבינה...
)
)

