בע״ה הקטנה שלי תהיה בת חמישה חודשים. יונקת. ילדת ידיים ממש (כתבתי על זה בשרשור קודם), נרגעת רק עליי ובנוסף אנחנו מפונים מהצפון וגרים בבית מלון כבר שישה שבועות .. ממש ממש מפחדת לשלוח את הילדים שלי למסגרות בעיר זרה. זה מה שאיאלץ לעשות אם עוד נהיה פה וכנראה שאכן נהיה פה כי כבר עכשיו יש הודעה רשמית שאנחנו לא חוזרים לפני ה01/01 הביתה ..
הגדול עוד ניחא , ילד חברותי עצמאי חכם, וגם כמעט בן 3 אז לאחר כמה ימי הסתגלות מאמינה שממש יתרגל בעזרת השם יתברך .
אבל הקטנה אמאל’ה איפה אני שמה אותה למען השם. לא רוצה שיתנו לה לבכות עד שתתעייף באיזה מסגרת של מעון, ומצד שני מפחדת ממש להשאיר אצל מטפלת פרטית עם מה שקורה היןם.
בעלי אמנם לא במילואים אבל זה לא אופציה לכבול אותו אליה מהבוקר עד 16 כולל זה שהוא יצטרך ללכת ולקחת את הגדול למעון הלוך חזור וגם יש לו חיים אני רוצה שהוא ילך לתפילות שיעור ימצא לעצמו שגרה (הילדה גם לא נרגעת אצלו אז גם אם הוא ישחק איתה ואז אצטרך אני להרדים כל פעם זה ממש בעייתי עם העבודה שלי כי אני צריכה לתת תפוקה ויש מלא ישיבות וכו ).
בקיצור בנות ממש מבולבלת ואמנם יש עוד שישה שבועות לחופשת לידה אבל זה טס ברמות ואני ככ קשורה לילדים שלי ועם כמה שריצה לחזור לעבודה ולשגרה ממש יהיה לי קשה פתאום לשלוח אותם למסגרות , הגדול איתי בבית מחול המועד סוכות (בית שווה בית באמת לשבועיים, ואחכ בית מלון חחח) והקטנה מאז שנולדה. וככ טוב לי איתם אבל אין מצב לשחק עם העבודה או להאריך כי גם ככה יש הארכה קיימת מצידם, ומה גם שזה העוגן הכלכלי שלנו כי בעלי עצמאי שהעסק שלו סגור . אשמח לעצות .

)