איזו אפשרות נכונה כשאתן רוצות להכין ארוחה?
1. משהו כמו:
שואלת את עצמך איזה חלבון (בשר / עוף וכו') אכין? ומגיעה לתשובה. אחר כך איזו פחמימות (אורז / כוסמת / פסטה וכו') אכין? ומגיעה לתשובה. אחר כך איזה ירקות אכין? ומגיעה לתשובה.
והנה יש ארוחה.
2. יש כבר שילובים מוכנים. למשל - יש כבר שילוב של חזה עוף עם אורז עם גזר ותפוחי אדמה / בשר עם בורגול וברוקולי וכו' וכו'.
ואתן לא חושבות על כל מרכיב ארוחה בנפרד, אלא על איזו ארוחה בכללי.
(כמובן שזה לא חקוק בסלע, דברים משתנים וכו' אבל מה בגדול צורת המחשבה וההכנה - בכל תכנון יש מחשבה על כל חלק וחלק מהארוחה או יש כבר ארוחות מוכנות בראש)
)
)

