לא מצפה לפתרונות. אני מודעת להכל. רק צריכה להניח את זה
רע לי. אני חושבת שאני בדכאון אפילו.
אין שלום בבית. כבר כמה חודשים שאני גם לא טובלת. וזו לא באמת הבעיה שלנו
הבעיה שלנו היא שאין זוגיות. אין משענת. אין שותפות. אין על מי לסמוך. זעקתי. משכתי אותו לטיפול לפני כמה שנים והוא לא שיתף פעולה וזה נגמר ככה. הלכתי בעצמי וזה עוזר לי מאוד. אבל אני חסרה
ואני מתהלכת לי בעולם חיה מתה.
יפה אבל אין מי שיגיד לי כמה.
מצחיקה, אבל אין עם מי לצחוק
אוהבת להתחבק, אבל ככ הרבה פעמים נשארתי בודדה בליל הטבילה ובאלו שאחריו
במיוחד עכשיו עם המלחמה זה צף כמה חסר לי על מי לשים ראש ושיגיד לי שהוא איתי והכל בסדר
והלב שלי מחסיר פעימה כשאני קוראת על נשים מתגעגעות לבעלים שלהם. כי אני ככ רחוקה מזה. אני יותר כועסת מאוהבת. יותר אדישה וחסרת אמונה ממתגעגעת. אני בעצם מתגעגעת ל - לאהוב ולהרגיש נאהבת. זה ככ חסר לי. אבל לא איתו.
עמוסה בעיקר כי יש לו בעיה שהוא לא מעוניין לפתור עם זמנים. קם מאוחר (יכול להרשות לעצמו מבחינת עבודה) ואז כל העומס של הבוקר והלחץ של הילדים עליי. כולל הגעה ויציאה מאוחרת ביחס לזה שאם הוא היה קם איתי ועוזר לי - עוד היו לי חיים
לא מבשל. לא מנקה. לא מסדר. לא מכבס. לא מקלח. לא משכיב ילדים לישון . לא עושה קניות רק אוסף את הילדים ונשאר איתם עד שאגיע או שמכסה לי חורים בחופשים שזה יפה, אבל זה אפשר גם עם בייביסיטר ורק מתלונן כל היום שהוא רעב ואין אוכל וכמה מבולגן (מצדי שיתפוצץ ויקנה בחוץ וינקה בעצמו. אני לא שוחקת את עצמי יותר ממה שאני עכשיו. אני באמת נגמרת. יש ארוחת ערב קלילה ב19 לילדים, הם אוכלים בצהרון)
ואז ב18 בערך ישן שעתיים וער כל הלילה וחוזר חלילה
יש לו קש"ר לא מטופל. הוא חי ככה כבר שנים רבות וזה בסדר מבחינתו. אבל לא מבחינתי.
והוא מאוד םאסיבי ותלותי גם.. אם לא מגישים לו צלחת, הוא יכול לא לאכול נורמלי גם יומיים, להיות רעב ןעצבני והחא לא ידאג לעצמו
לא ישים שעון מעורר ואז יבוא אליי בטענות - למה נתת לי לישון ככ הרבה? כי אני לא אמא שלך. אתה גבר בן 35 לעזאזל. קום על החיים שלך.
כשאנחנו מדברים על מה שגרם לנתק הזה - זה תמיד 'את לא מפעילה אותי. ' זה לא נכון כי יזמתי המון אבל הוא באמת לא מודע לעצמו ומאוד לא מקבל. תמיד יחפש להפנות את החיצים החוצה
וככל שעובר הזמן, אני מבינה שאני חיה עם גבר נכה. שלא מסוגל לעזור לעצמו
ולא בא לי להכיל את זה. אני בועטת את זה כי קשה לי לקבל
ואני בוחרת לא להתגרש מכל מיני סיבות כרגע, בעיקר כי אני מחכה לגירושין בהסכמה והוא עדיין לא שם אז מושכת..אבל יש רגעים שהקושי תופס אותי וגורם לי להיכנס למין מצב של קורבנות
וקשה לי להזיז את עצמי לעשייה בשמחה. לעשייה בכלל. אין לי מוטיבציה וחשק פנימי למרות זאני אדם שמח ועובדת ויש לי חברות. קשה לי פשוט. קשה לי
תודה למי שקראה ❤️
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות