כתבתי כאן לפני כמה ימים שאני בדכאון בהריון, ענו לי פה מלא חמודות והשרשור ישן.. אז פותחת חדש...
קודם כל תודה לכל המגיבות! הפורום הזה הוא קהילה מדהימה בעיני... ובמצב הנוכחי בחיי הצלה.
כמה שאלות:
קבעתי תור לרופאה למחר, רופאת משפחה. ראיתי באינטרנט שהן יכולות לרשום תרופה ופסיכיאטר זה מלא המתנה.
יש כדור שכדאי לבקש או לתת לה להמליץ? כי לא יודעת כמה באמת היא מנוסה בזה..
שאלה נוספת אני מבינה שאני חייבת תמיכה מעבר.. כולם כותבות תדברי עם חברות משפחה.. אני כבר כמה חודשים ממש מנותקת וגם אפפעם לא הייתי יצור מאד חברותי. יש נשים סביבי אבל כאילו לא בשביל לשתף בזה. אמא שלי תיבהל נורא ואחיות שלי חמודות אבל רחוקות ולא מתאים לי לדבר איתן. אחריי שסיננתי את כל העולם חצי שנה לא יכולה פתאום ליפול על חברה ובעלי קרוב למשבר עם כל הנסיון שלו לעזור לי.
התחלתי טיפול אבל זה שעה בשבוע. וזה טיפול- הוא טוב אבל לא מישהי להתקשר אליה בערב או בבוקר שאני מתפרקת..
נגיד היום הבת שלי איתי בבית ואני מהבוקר בוכה זה לא לענין הילדה שלי נבהלת ואני לא מצליחה לעצור את עצמי..
טלפון/ התכתבות עם חברה היו מרגיעים אותי אבל אין לי כזו שנעים לי לחשוף אותי, צלצלתי לגיסה נחמדה אבל תכלס שעלה לי הבכי בגרון אמרתי לה שאני חייבת לסגור כי הבת שלי בוכה....
יש קבוצות תמיכה/ פורומים אחרים שאני יכולה להעזר בהם? לא משהו מקצועי אלא משהו חברתי שיאוורר קצת את הנפש.
ואין לי אנרגיה עכשיו להשקיע בקשרים חברתיים וממש מסננת את כל מי שמעצבן אותי....
תודה למי שקראה, שמגיבה, שתתיחס. .
(אבל האמת שחלקם בררניים עד כדי כך שגם לא אוהבים את זה...)