וואי נמאס לי מהבעיות הלא נגמרות עם המקרר שלנו. הוא חדש מלפני פחות משנה, סביב ראש השנה המקפיא החליט שהוא כבר לא מקפיא והפך למקרר. 3 טכנאים שונים ואף אחד לא ידע מה הבעיה, דיברנו עם החברה והם אמרו שלא מגיעים טכנאים של החברה ליהודה ושומרון. אז דיברנו עם החנות שקנינו ממנה והם אמרו פשוט לבוא לבחור אחד אחר חדש. אז בחרנו אחד אחר שהיה בחנות כבר בחול המועד סוכות. מפה לשם מלחמה וזה והמקרר החדש עדיין לא הגיע! חודשיים אני עם דברים אצל השכנים ונמאס לי.
היום חפרתי להם שוב והם אמרו שיכולים לספק מקרר היום אבל בצבע אחר ממה שרצינו, כל המוצרי חשמל בצבע אחיד במטבח שלי ועכשיו יש מקרר אבל רק בצבע אחר שלא תואם. אוף אוף אוף. קטנוני שאני מתעצבנת על זה אבל רציתי משהו מסוים, שילמנו על זה לא מעט כסף ועכשיו אני מקבלת משהו שלא רציתי! הוא התנצל וזה, אמר שהמשלוח חינם בגלל כל הבעיות והעיכוב וכו' אבל וואלה אני עצבנית רצח ומבואסת ותוהה כמה זה משנה בכלל... אבל חשוב לי לבשל במקום נעים ויפה והשקעתי הרבה בנראות של המטבח שלי. אוף.
יש פתרונות כמו לשים עליו טפט וכאלה אז כנראה לא סוף העולם, אבל וואי סף העצבים שלי בשמיים! חייבת להרגע ומהר שהעצבים לא ייצאו על הילדים כשיחזרו מהמסגרות😩