שרשור פריקה, כמו שכתבתי בעבר אנחנו מפונים מהבית כבר חודשיים, יש לי אחות שגרה בעיר הסמוכה למקום אליו התפנינו ואני מרגישה שהיא ממש צרת עין עלינו .
התפנינו למלון ממש טוב ונעים ברוך השם וכל יום יש אנשי חסד מדהימים שעושים פעילויות לילדים ובאים מחלקים מתנות סדנאות וכו, וממש עוטפים באהבה בתקופה המבלבלת הזו.
זה כבר הגיע לאיזושהי רמת שפע שכבר לא נעים לי לקבל כי קיבלנו מלא מלא מלא צעצועים לילדים למשל ואני באמת כבר לא רוצה לקחת כי עם כמה שזה מחמם את הלב אני לא רוצה שיהיה בסוף ארון מפוצץ בלי ערך לכלום אבל כשבן אדם בא פתאום מחול ומבקש לפגוש את ילדי המלון לחלק שי זה לא נעים לא להודות ולסרב לקחת ...
בכל מקרה לענייננו, אחותי קצת במצב כלכלי לא הכי וואו והתחילה לזרוק הערות כמו ״מה את מתלוננת מה רע לך את במלון לא משלמת אוכל לא דלק סוגרת את המינוס לאט לאט״, ואיזה תורם מחול הביא פעם כסף לכל משפחה והיא הייתה פה בביקור בדיוק וממש הרגשתי אי נעימות . אני לא מספרת לה על מה שאנו מקבלים וכו אבל היא זורקת הערות כמו ״מה אתם מתלוננים״ או דברים כאלה שממש לא נעימים לי. כי אני באמת לא מתלוננת בפניה או בכלל לאנשים חוץ מבעלי ונראה לה שבחרתי בזה שלא אהיה בבית שלי ככ הרבה זמן?? או שאני מעדיפה להיות במלון בידיעה שיש מלחמה שגרמה לזה ושמתים לנו חיילים?
לא יודעת ככ איך להגיב לה כתבתי לה דברים אחרי הערות שלה , עניתי בנוסח כגון ״תודה להשם לא מתלוננים , שנזכה להיות בבית בשגרה וכו״. אבל לא נעים לי באמת איך הייתן מגיבות. אם מישהי זיהתה אותי אשמח לדעת. שבת שלום יקרות ❤️ ואני באמת דנה אותה לכף זכות ואוהבת אותה בכל נפשי ויכולה להבין מאיפה זה מגיע אבל השאלה איך חכם להגיב עמ שלא לפגוע או להעצים את תחושותיה

)