הרבה זמן שמציק לי מאוד.. רוצה למצוא פתרונות..
מבחינת רגש, כשהתחתנתי עם בעלי, היה רגש. לא יותר מידי. היה לי נעים איתו בפגישות.. היה לי כיף.. ממ.. כן התרגשתי לראות אותו..
אבל מבחינת משיכה- נמשכתי. אבל היו בחורים שנמשכתי יותר.
בעלי מבחינה חיצונית הוא אחלה, אבל לא הסוג שמושך אותי. הוא לא מכוער או משהו.. ב"ה.. אבל משהו חיצונית לא מושך.
מאוד קשה לי בקיום היחסים. מאוד.
לא יודעת מה לעשות.
יכולה לספור לכן ביד אחת את מס' הפעמים הקיימנו יחסים בחודשים האחרונים וישאר לי עודף.
אז קודם כל- המשיכה. בעיה ממש.
דבר שני- כאבים עזים בקיום היחסים (בזמן החדירה עד הגמירה.. סליחה על התיאורים, מקווה שזה בסדר..)
דבר שלישי- יש לא להימשך חיצונית אבל בזמן שאנחנו ביחד כל הפעולות אמורות לגרום להתחממות.. אז הפעולות- במקום לגרות אותי מעצבנות אותי. ובאלי להעיף אותו ממני. מעדיפה לבד.
הצורה שבה הוא מדבר, נוגע.. מעצבן אותי. גורמות לי הפוך מהנאה/משיכה/התגרות. זה גורם לי להיות ממש פאסיבית כשאנחנו יחד (יש לי גם כאבי גב תחתון עזים בעקבות סימפוליוזיס) .. וזה לא כיף בעליל. לא לי ולא לו.
ניסיתי הרבה פעמים להגיד לו בעדינות מה אני אוהבת, מה אני צריכה ממנו.. הוא כאילו שוכח/לא מבין-תמים כזה..
ממש ממש אין לי חשק,
לא מבחינת משיכה ולא מבחינה גופנית עם הכאבים.
הוא לא מבין למה אני לא רוצה אותו- אז אני תולה את זה רק בכאבים שכואב לי וזהו.
עוד נקודות שחשוב לציין,
-אני בהריון. אבל זה לא משנה, כי גם במצב רגיל זה ככה, פשוט בהריון זה מתעצם- הכאבים החוסר רצון..
-מניחה שזה מאוד משפיע- יצא לי לצערי הרב לראות כל מיני סרטונים לא צנועים בעליל וזה מגביר לי את הגירוי, כלומר, לא מספיק לי גירוי רגיל של נשיקות וכו'.. אני צריכה הרבה יותר מזה.. זה גם יותר לי סוג של השוואה או משהו כזה..
כואב לי מאוד, הוא מאוד רוצה אותי ואני לא.
אני רוצה לרצות אותו. הוא בעל מושלם.. ואני רוצה שיהיה לנו טוב בעניין הזה..
מתפללת על זה הרבה, ולא רואה שינוי..
אשמח לעצות ועזרה..