שלומות לכולם! 🎉🎉
אז כמו שעדיין לא כל כך ניכר🤔, אנחנו, המנהלים החדשים של הפורום [כפיים ל@עשב לימון, שתכל'ס הושיבה אותי על הכיסא (מטאפורית כמובן) להצטרף לעשיה הזו 👏👏] מנסים להרים אותו מחדש, (או אולי להחזיר עטרה ליושנה🥀🌷 למי שמספיק ותיק כדי להכיר את הפעילות של המנהלים הקודמים 👨🦳👴).
כמובן שהצעד הראשון הוא... היכרות! (לא הופתעתם הא?) וכמובן שנעדכן אתכם על הרעיונות שאנחנו רוצים להתחיל להריץ כאן. דא.
אז הכנו לכם מספר שאלות הכירות שיעזרו לכל אחד ואחת מאיתנו לקלוט את מי שלידנו, ואולי לפתוח שערים חדשים (לא, לא בקטע של לנ"ו, יותר בקטע של איזה הרכב אולי.. בכל מקרה, משאירים את זה לכם
). מוזמנים לענות בשמחה ובניגון! 🎶 (לא, באמת בניגון! נשמח אם גם תשתפו אותנו באיזה קטע מוסיקלי שיצרתם לאחרונה, אפ' משהו קצרר)..
1. שם (לא חובה):
2. גיל (לא חובה):
3. על איזה כלי/ם מנגנ/ת?
4. סוגי וסגנונות מוזיקה ששומע/ת:
5. סוגי וסגנונות מוזיקה שמנגנ/ת:
6. קטע מוזיקלי שתקוע לי בראש כרגע:
7. איך הגעתי לנגן (או לעולם יצירת המוסיקה בכלל)?
8. נגן שאני אוהב/ת במיוחד:
9. אם הייתי כלי או קטע מוזיקלי – מה הייתי?
10. האקורד הכי מסובך שאני מכיר/ה:
אז מה מתוכנן לנו בהמשך? - שאלה מעולה!
בינתיים חשבנו על כמה פרוייקטים מצד אחד שיעשירו את כולנו ומצד שני יביאו אותנו לעשייה. כרגע אנחנו לא סגורים על התדירות שלהם, אז קבלו את זה בהבנה. (נ.ב. מוזמנים להציע עוד רעיונות!)
צ'ארט א': שרשורים עם שאלות מעניינות (עוד ניתן להם שם מתאים..), שכולם מוזמנים לתת עליהן את הנגיעה האישית שלהם. 🤔
צ'ארט ב': שירשורי "הידעת?" (תולדות המוסיקה, מוסיקאים ידועים/שחייבים להכיר וכו' וכו'). ❔❓
ולסיום, כמה מילים אקטואליות - אלו ימים מורכבים, ואין כמו המוסיקה לאחד אותנו ולהכניס אותנו לשלווה מצד אחד, ולעשייה פרטית וראבק מצד שני. באופן יותר עמוק - הלחצים שעלינו הרבה פעמים מביאים אותנו לכדי תנועה רגשית של צריכה במקום של יצירה, צרכנות מול יצרנות - ובד"כ זו תופעה שלילית שפוגעת לנו ביכולות, אז יאללה! קחו את הכלי ליד (מי באופן אינסטורמנטלי, מי באופן ווקאלי ומי באופן אלקטרוני) ותתנו למוזה (או תקראו לזה 'שפע אלקי') לזרום דרככם!
מקווים לראות את הפורום הזה פורח ומנגן!! - החבר'ה החדשים שקצת למעלה.