אשמח ממש לעזרה בעיקר אם קרה לנשים נוספות..
לפני המלחמה, כחודשיים בערך לפני בעלי סיפר לי שהוא מהמר..
הוא הודה לפני בזה תוך עיוות המציאות, שיקר לגבי הסכום אבל ברגע שסיפר לי עשיתי חישוב והבנתי שזה סכום של עשרות אלפים שהוא הפסיד..
הוא הבטיח לי שזה נגמר והצטער על זה וסמכתי עליו. ב''ה שההפסד הזה היה משהו שיכולנו לסבול כמובן שכעסתי אבל כל עוד הוא לא הכניס אותנו לחובות הצלחתי לסלוח.
התחילה המלחמה והוא גוייס(הוא בתפקיד פיקודי אז בין הראשונים שנכנסו לעזה והיה שם תקופה ארוכה וב''ה יצא עכשיו) הוא כבר שבוע בבית וכבר עשינו חשבון משותף לפני המלחמה והכל ופתאום אני רואה שהוא חזר להמר... בסכום של מאות תוך שבוע.. גיליתי את זה דרך החשבון בנק.
דיברתי איתו על זה והוא ניסה להצדיק את עצמו בטענות הזויות.. לא יודעת מה לעשות עם זה עכשיו... כבר חושבת שעדיף שיהיה בלי כלום. בלי כרטיס אשראי בלי שום דבר ושאני אנהל הכל הכל. כמובן שכל ההתלהבות וההתרגשות מזה שהוא כאן ירדה לי. התחושה שאני לא יכולה לסמוך עליו חזרה ולא יודעת אם יש לי במי לתת אמון.. מניחה שיש כאן נשים עם בעלים שעדיין במילואים והכל אז מתנצלת אם זה מעורר בכן מחשבות שאני כפויית טובה וכזה ושעדיף שאשמח מזה שהוא כאן ודיי.. אבל זה המקום היחיד שאפשר לפרוק בלי לחשוף המון..
אשמח לעצות.. ואשמח לדעת אם יש אפשרות למחוק את השאלה או לערוך אחרי שעונים כי פירטתי הרבה פה..